IT Support & System engineer

 • Locatie: Wingene
 • Type: Perm
 • Vacature #24143
Vast Contract – Regio Wingene
#support #infrastructuur #systemengineering #windows

Onze partner is op zoek naar een IT Support & System Engineer om hun IT team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf is gelegen in de regio Wingene en is actief in de voedingsindustrie. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als IT Support & System Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over de optimale werking van alle hard- en softwaresystemen en bied je de nodige ondersteuning naar de gebruikers. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 

1st & 2nd line support voor de end-users ten einde de software, gebruikte programma’s en systemen
Installeren van besturingssystemen, applicatiesoftware en hardware
Toegangen beheren voor de gebruikers
• De IT omgeving monitoren en uitbouwen
• Verdiepen in het telefonie- en badgingsysteem alsook de setup van de software in de productie
Security waarborgen
• Ondersteuning bieden in het uitbouwen van de IT infrastructuur en de implementatie van nieuwe technologieën
• Verzorgen van de communicatie met interne stakeholders en externe partijen

Jouw profiel?

Als IT Support & System Engineer ben je in het bezit van een graduaat of bachelor in IT aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Daarnaast heb je een bewezen kennis van Windows, Active Directory en O365. Verder ben je gekend met netwerkbeheer en IT infrastructuur tools. Kennis van Dynamics AX is een pluspunt. Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je hebt een passie voor jouw vak en toont het nodige ondernemerschap. Tot slot kan je vlot samenwerking met anderen in een no-nonsense werkomgeving.

Wat mag je verwachten?

Als IT Support & System Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een familiale omgeving en kan je werken in glijdende uren

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

IT Business Development Manager

 • Locatie: Brugge
 • Type: Perm
 • Vacature #24114
Vast Contract – Regio Brugge
#IT #businessdevelopment #infrastructure 

Onze partner is op zoek naar een IT Business Development Manager om hun IT salesteam te versterken. Dit sterk groeiend dienstverlenend IT-bedrijf is gelegen in de regio Brugge en biedt innovatieve IT oplossingen in diverse sectoren. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als IT Business Development Manager krijg je verantwoordelijkheid over het identificeren van nieuwe zakelijke opportuniteiten en het uitbouwen van langdurige klantenrelaties. Daarbij sta je in voor het presenteren van de IT infrastructuur oplossingen om potentiële klanten te overtuigen van de waarden van de producten en diensten. Je brengt de noden van de klant in kaart en vertaalt deze naar concrete oplossingen op maat. Vervolgens stel je contracten op en onderhandel je de overeenkomsten. Tot slot neem je deel aan de business gerelateerde events en rapporteer je de salesactiviteiten, markttrends, klantinteracties,…

Jouw profiel?

Als IT Business Development Manager beschik je minimaal over een bachelor in IT met een eerste relevante saleservaring binnen de IT infrastructure. Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en Engels. Je hebt een echte hunting-mindset en laat geen opportuniteiten verloren gaan. Tot slot haal je voldoening uit klantencontact en het opbouwen van lange termijnrelaties.

Wat mag je verwachten?

Als IT Business Development Manager mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je ook genieten van een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving met aandacht voor teambuildingactiviteiten en krijg je de mogelijkheid tot telewerken.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Application System Engineer

 • Locatie: Wetteren
 • Type: Perm
 • Vacature #24112
Vast Contract – Regio Wetteren
#e-commerce #systemengineering #batch #SQL #Powershell #CI/CD #docker

Onze partner is op zoek naar een Application System Engineer om hun IT team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf is gelegen in de regio Wetteren en is actief in de e-commerce. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als Application System Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over het beheren en configureren van het ontwikkelde cloud based e-commerce platform en de ondersteunende applicaties. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

• Ontwerpen, implementeren en onderhouden van de e-commerce infrastructuur
• De software beheren, uitrollen en onderhouden
• De integraties beheren met derde partijen
Monitoren van de systemen
• het synchroniseren van de data tussen de verschillende omgevingen
• voorstellen uitwerken ter verbetering van de systemen en architectuur

Jouw profiel?

Als Application System Engineer ben je in het bezit van een IT opleiding aangevuld met een 10-tal jaar relevante werkervaring in cloudcomputing, webservers en applicaties. Ook heb je een sterke kennis van Cloud omgevingen (Azure, AWS, Google Cloud,…), netwerkconcepten (CPN, DNS, DDO’s,…), scripting (Batch, Powershell en SQL), CI/CD en Docker. Daarnaast ben je een ware teamspeler die op een positieve manier kan samenwerken. Tot slot ben je een echte problemsolver en werk je graag doelgericht.

Wat mag je verwachten?

Als Application System Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een compleet pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een internationale omgeving en kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

2nd line support engineer

 • Locatie: ANTWERPEN
 • Type: Perm
 • Vacature #23864
Vast Contract – Regio Antwerpen
#IT #support #activedirectory #windows #O365

Onze partner is op zoek naar een 2nd Line Support Engineer om hun IT team te versterken. Dit gerenommeerd dienstverlenend bedrijf is gelegen in Antwerpen en biedt een breed gamma aan services in diverse industrieën zoals petrochemie, voeding, farma,…. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als 2nd Line Support Engineer ben je het eerste en tweede aanspreekpunt voor de users met IT hard- en softwareproblemen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 

• Verzorgen van technische installaties en het onderhoud van IT-apparatuur
• Instaan voor de juiste werking van gebruikte software
• Problemen oplossen of doorsturen naar de 3rd line support
Hardware en software inventaris up-to-date houden
Gebruikers ondersteunen m.b.t. alle standaard hardware en software
• Toewijzen van de juiste toegangsniveaus

Jouw profiel?

Als 2nd Line Support Engineer ben je in het bezit van een IT opleiding aangevuld met een eerste end-user support ervaring in Active Directory. Ook Windows en O365 kennen tevens geen geheimen voor jou en je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je werkt organisatorisch, precies en methodisch. Tot slot bijt je je graag vast in diepere IT problemen om oplossingen te bekomen.

Wat mag je verwachten?

Als 2nd Line Support Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving en kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

System & Network Engineer

 • Locatie: Laarne
 • Type: Perm
 • Vacature #23910
Vast Contract – Regio Laarne
#system #network #IT #hyper-v #virtualisatie

Onze partner is op zoek naar een System & Network Engineer om hun team te versterken. Dit sterk groeiend, dienstverlenend bedrijf is gelegen in de regio Laarne en is gespecialiseerd in het digitaliseren van de werkplek en de infrastructuur. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als System & Network Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer en opzetten van de systeem-en netwerkinfrastructuur. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 

• Analyseren van de IT-configuratie bij de klanten
• Klanten adviseren m.b.t. hun cloud en datacenter/netwerk infrastructuur
• Implementeren, opzetten en onderhouden van de gekozen oplossing van A tot Z
• Instaan voor de 2de en 3de lijnsupport, remote of on-site

Jouw profiel?

Als System & Network Engineer ben je in het bezit van een bachelor in informatica, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring in het opzetten van IT infrastructuur (cloud, datacenter, netwerk, security, storage, virtualisatie,…). Daarnaast heb je kennis van Microsoft Tech Stack, Azure, VMware, Hyper-V, RDS, Citrix, VDI, DAS, NAS, SAN, VPN, AV/AS, DR, MFA,… Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Tot slot ben je een problemsolver met een open mindset die vlot kan samenwerken met anderen.

Wat mag je verwachten?

Als System & Network Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een compleet pakket aan extralegale voordelen inclusief bedrijfswagen. Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving en kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

System Engineer

 • Locatie: WERVIK
 • Type: Perm
 • Vacature #23883

Vast Contract – Regio Wervik
#logistics #systemengineering #azure #windows

Onze partner is op zoek naar een System Engineer om hun IT team te versterken. Dit gerenommeerd familiebedrijf is gelegen in de regio Wervik en is gespecialiseerd in de logistiek en verwerking van afval. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als System Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over het onderhouden en optimaliseren van de systemen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 

• Dagelijks beheer van client, servers, netwerk en security
• Monitoren van de prestaties van de systemen
• Installeren en onderhouden van nieuwe systemen zowel hardware als software
• Verbetervoorstellen uitvoeren

Jouw profiel?

Als System Engineer ben je in het bezit van een bachelor in informatica, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt een diepgaande kennis van de courante Microsoft Azure diensten, Windows server en Client besturingssystemen. Powershell, Active Directory, Cloudtechnologieën, O365 configuratie, Exchange, routing, switching, VMWare, Hyper V, … kennen geen geheimen voor jou. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Kennis Frans is een pluspunt. Daarnaast heb je een flexibele ingesteldheid en ben je bereid om in een permanentiesysteem te werken. Tot slot ben je een problemsolver met een open mindset die vlot kan samenwerken met anderen.

Wat mag je verwachten?

Als System Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een compleet pakket aan extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen). Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving, kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken (2 dagen/week). 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Security Engineer

 • Locatie: WERVIK
 • Type: Perm
 • Vacature #23882
Vast Contract – Regio Wervik
#logistics #cybersecurity #security

Onze partner is op zoek naar een Security Engineer om hun IT team te versterken. Dit gerenommeerd familiebedrijf is gelegen in de regio Wervik en is gespecialiseerd in de logistiek en verwerking van afval. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als Security Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer van de digitale beveiliging en beveiligingstechnologieën. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 

• Beschermen van digitale gegevens
• Voorkomen en oplossen van beveiligingsproblemen
• Systemen extra beveiligen door o.a. toegangscontroles en identificatie te implementeren
• Beveiligen van computernetwerken, zowel via kabels en draadloos
• Optimaliseren van netwerkprestaties (MPLS, SDWAN)
• Monitoren van het netwerk (NDR, IPS, IDS, EDR & XDR) op verdachte activiteiten
• De nodige maatregelen nemen om aanvallen af te weren

Jouw profiel?

Als Security Engineer ben je minimaal in het bezit van een bachelor in informatica, idealiter aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Verder beschik je over een goede kennis van PKI, cryptografische tools, encryptie algoritmes en application security. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Kennis Frans is een pluspunt. Je hebt een passie voor webdienstbeveiliging en SQL databasebeveiliging. Daarnaast heb je een flexibele ingesteldheid en ben je bereid om in een permanentiesysteem te werken. Tot slot ben je een problemsolver met een open mindset die vlot kan samenwerken met anderen.

Wat mag je verwachten?

Als Security Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een compleet pakket aan extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen). Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving, kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken (2 dagen/week). 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

IT Project Manager

 • Locatie: Gent
 • Type: Perm
 • Vacature #23482

Vast Contract – Regio Roeselare
#projectmanagement #ITservices #optimalisatie

Onze partner is op zoek naar een IT Project Manager om hun IT afdeling te versterken. Dit gerenommeerd logistiek bedrijf is gespecialiseerd in warehousing, transport, douane,… en heeft meerdere vestigingen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als IT Project Manager zal je voornamelijk werken op de sites in West- en Oost-Vlaanderen en krijg je de verantwoordelijkheid over de implementatie van allerhande IT projecten. Je zal daarbij instaan voor het beheren van de IT services tussen alle actoren in de organisatie. Je draagt vanuit jouw rol bij aan de strategische doelstellingen om efficiënter te werken en kosten te reduceren. Je identificeert pijnpunten in de huidige processen door de business units te challengen. Tot slot denk je mee over de juiste oplossingen om aan de noden te voldoen.

Jouw profiel?

Als IT Project Manager ben je minstens in het bezit van een bachelor informatica, elektrotechniek, … aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Ervaring in de logistieke sector is een sterk pluspunt. Je hebt tevens een sterke bagage aan IT-technische kennis en project management. Kennis van SQL, Ms Dynamics, BPMN, UML of EDI interfacing zijn een zeer mooi meegenomen. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder heb je sterk analytische en organisatorische vaardigheden. Je bent een teamspeler met een positieve ingesteldheid. Tot slot ben je flexibel om regelmatig tussen te verschillende vestigingen te reizen.

Wat mag je verwachten?

Als IT Project Manager mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van glijdende werkuren en een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen inclusief bedrijfswagen. Tot slot kom je terecht in een hecht team binnen een open, no-nonsense omgeving met ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Support Engineer

 • Locatie: Gent
 • Type: Perm
 • Vacature #23573

Vast Contract – Regio Gent
#supportengineer #troubleshooting #helpdesk

Onze partner is op zoek naar een Support Engineer om hun IT support team te versterken. Dit sterk groeiend dienstverlenend IT-bedrijf is gelegen in de regio Gent en treedt op als IT integrator van veilige datasnelwegen, complexe voice-oplossingen, VoIP telefonie, Wifi, camerabewaking, netwerkbeveiliging, … Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Support Engineer werk je nauw samen in een team van support engineers en krijg je de verantwoordelijkheid over de 1ste & 2de lijnsupport voor de B2B klanten. Je treedt daarbij op als eerste contactpersoon voor IT gerelateerde issues. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Binnenkomende tickets behandelen
 • Technische ondersteuning bieden op vlak van VoIP, TCP/IP, routing, switching, LAN/Wifi,…
 • Oplossen van technische problemen en escalaties doormiddel van begrijpelijk instructies en begeleiding
 • Verzorgen van een goede interne en externe communicatie
 • Incidenten, oplossingen en procedures documenteren
 • Ondersteuning bieden on-the-field m.b.t. installaties, updates, …

Jouw profiel?

Als Support Engineer, beschik je idealiter over een IT gerelateerde bachelor of een eerste relevante werkervaring. Verder heb je een goede netwerkkennis (VoIP, routing, switching, LAN/Wifi, …). Kennis m.b.t. firewall is een pluspunt. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels en werk je graag klant- en oplossingsgericht. Tot slot ben je een teamspeler die ook vlot  autonoom aan de slag kan.

Wat mag je verwachten?

Als Support Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je ook genieten van een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen). Tot slot kom je terecht in een familiale omgeving met aandacht voor teambuildingactiviteiten en krijg je de mogelijkheid tot telewerken.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be

IT Sales Engineer

 • Locatie: Sint-Denijs-Westrem
 • Type: Perm
 • Vacature #23563

Vast Contract – Regio Gent
#technicalsales #businessdevelopment #IT

Onze partner is op zoek naar een IT Sales Engineer om hun technical salesteam te versterken. Dit sterk groeiend dienstverlenend IT-bedrijf is gelegen in de regio Gent en treedt op als IT integrator van veilige datasnelwegen, complexe voice-oplossingen, VoIP telefonie, Wifi, camerabewaking, netwerkbeveiliging, … Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als IT Sales Engineer werk je nauw samen in een team van Sales engineers en krijg je verantwoordelijkheid over het aanbieden van IT-oplossingen aan klanten en het ontwikkelen van nieuwe zakelijke opportuniteiten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Analyseren van de behoeften van de klant
 • Op maat gemaakte oplossingen voorstellen
 • Technische gesprekken voeren met de klant inzake de producten en diensten
 • Het opstellen en afsluiten van offertes
 • Duurzame klantenrelaties opbouwen
 • Bijdragen aan het uitrollen van de sales strategie en het behalen van de doelstellingen

Jouw profiel?

Als IT Sales Engineer beschik je idealiter over een eerste commerciële ervaring binnen een IT gerelateerde omgeving. Schoolverlaters met een achtergrond in IT en een passie voor technical sales komen ook in aanmerking. Daarnaast heb je een solide kennis van netwerken (VoIP, routing, switching, TCP/IP, LAN/Wifi,…). Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Kennis Frans is een pluspunt, maar geen must. Je bent commercieel ingesteld en gaat graag klant- en oplossingsgericht tewerk. Tot slot beschik je over de nodige overtuigingskracht en werk je graag in team.

Wat mag je verwachten?

Als IT Sales Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je ook genieten van een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen). Tot slot kom je terecht in een familiale omgeving met aandacht voor teambuildingactiviteiten en krijg je de mogelijkheid tot telewerken.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be