IT Consultancy

Schaalbare consultancyoplossingen

Experis biedt pragmatische benaderingen voor verscheidene bedrijfsbehoeften, zoals een snelle stijging van de vraag naar producten of diensten, tijdelijke professionele resources of projecten met een vaste termijn. Experis biedt flexibele oplossingen voor de korte en de lange termijn – gaande van één consultant tot een volledig team en voor termijnen variërend van enkele weken tot meerdere jaren.

IT-consultancydiensten

Op basis van onze tientallen jaren ervaring verlenen we via ons netwerk van experts en partners advies over de beste digitale transformatiepraktijken.


We bieden strategische begeleidings- en implementatiecapaciteit voor uw organisatie, zodat uw digitale transformatie zo vlot mogelijk verloopt.
Onze dienstverlening omvat:
– change management
– flexibele coachingoplossingen
– bedrijfsinformatie en gegevensanalyse
– procesautomatiseringen
– ‘Artificial Intelligence’-oplossingen
– op maat gemaakte systeemontwikkeling

Ons team van experts helpt organisaties een evenwichtig beveiligingsbeleid uit te werken dat niet alleen aan de behoeften op het vlak van de veiligheid voldoet, maar dat ook aan de wettelijke vereisten beantwoordt.

Zo kunt u ons onder meer de volgende taken toevertrouwen:
– certificatieprocessen op basis van normen en voorschriften
– risico-onderzoeken
– kwetsbaarheidstests
– analyse van de cyberbeveiliging

Onze experts IT-management helpen u operationele gebieden van verbetering identificeren en verlenen advies over de beste manier om de ‘supply chains’ van uw IT-diensten, technische desktopoplossingen en bewaking van activabeheer te beheren.

Wij vinden samen met organisaties de geschikte benadering om fysieke en cloudinfrastructuren zoals Azure, Amazon en Private te beheren. We implementeren DevOps-infrastructuur en supporttools en vinden het juiste platform voor een ‘data driven’ strategie. Ons proces leidt u door concept, definitie, werking en ROI.

Voor organisaties die naar ERP-oplossingen zoals S/4HANA migreren, analyseren onze consultants uw IT-strategie en bedrijfsprocessen om een grootschalige migratie in goede banen te leiden. We organiseren ook voorafgaande tests en demonstraties om u op die manier optimaal op uw migratie voor te bereiden.

Neem contact met je regionale verantwoordelijke

ACTUALITEIT

MEOS

According to the ManpowerGroup Employment Barometer released today, the Covid-19 crisis will continue to take its toll on the job market, although there are some

Lees Meer »

Working @ Startups

Startups.be | Scale-Ups.eu organized two digital job fairs on October 20th and 28th to link talent to startups and scale-ups. This is a annual concept,

Lees Meer »