Experis Academy

Academy Services


De programma’s van Experis Academy worden ontwikkeld in samenwerking met IT-bedrijven en algemeen erkende onderwijsinstellingen. Kandidaten leren er gespecialiseerde vaardigheden aan die een onmiddellijk antwoord bieden op opkomende commerciële uitdagingen.

Studenten aan de Experis Academy volgen drie maanden een stoomcursus en een specialisatieperiode van 12 maanden in de praktijk. Tijdens het programma werken carrièrecoaches en mentoren nauw samen met de deelnemers om kansen te ontdekken waarin ze hun nieuwe vaardigheden goed kunnen uitspelen.

Onze omschoolprogramma’s (re-skill) richten zich op de verdere ontwikkeling van de talenten van uw huidige werknemers. Naarmate de vraag naar nieuwe vaardigheden evolueert, past de Experis Academy haar programma’s aan, zodat uw werknemers er precies die knowhow kunnen verwerven die ze nodig hebben om in de toekomst succes te boeken.

We organiseren ook verschillende bijschoolprogramma’s (up-skill), waarin op maat gemaakte studies worden gecombineerd met een specialisatieperiode bij een aantal toonaangevende IT-bedrijven. Kandidaten leren daar echte vaardigheden aan die inspelen op de behoeften van de bedrijven.

Experis Academy ontwikkelt toekomstbestendige vaardigheden. Na een stoomcursus van drie maanden en een gespecialiseerde opleiding van twaalf maanden in een toonaangevend IT-bedrijf leren onze studenten IT-vaardigheden aan waar veel vraag naar is en die garant staan voor onmiddellijk succes.

Ons concept is gebaseerd op de ‘bootcamp’-methode met stoomcursussen in een klaslokaal. In een formaat waarin theorie wordt gecombineerd met praktijk onder het aandachtige toezicht van docenten en mentoren verwerven de studenten de vaardigheden die hun werkgevers nodig hebben om competitief te blijven.

Professioneel maar onconventioneel

Het doel van de Academy Services is om professionals te voorzien van de nodige skills die nodig zijn voor de snel groeiende IT sectoren en deze talenten die bedrijven nodig hebben op te leiden via een theoretische en praktische aanpak, eigen aan het Experis DNA.

ACTUALITEIT

MEOS

According to the ManpowerGroup Employment Barometer released today, the Covid-19 crisis will continue to take its toll on the job market, although there are some

Lees Meer »

Working @ Startups

Startups.be | Scale-Ups.eu organized two digital job fairs on October 20th and 28th to link talent to startups and scale-ups. This is a annual concept,

Lees Meer »

 Experis Academy

Experis Academy omvat een toonaangevende hightech opleidingsprogramma. Het programma loopt al meer dan tien jaar en heeft ongeveer 1.300 uitstekende hightech-mensen opgeleid voor toonaangevende hightech- en technologiebedrijven.
Afgestudeerden van het programma worden geselecteerd uit duizenden kandidaten en ondergaan een rigoureuze screening om ervoor te zorgen dat ze met succes de intensieve training in de Bootcamp-tracks doorstaan, waardoor ze diepgaande kennis en praktische ervaring krijgen volgens de vereisten van de industrie.

Onze afgestudeerden, uitstekende software- en analyse-ontwikkelaars, werken in toonaangevende hightechbedrijven en startups, de meesten van hen groeien in hun carrièrepad en keren naar ons terug met de vraag om de volgende generatie te rekruteren.

Naast de gebruikelijke routes bieden we onze klanten training op maat en volgens de vereisten van de organisatie. Vanwege de kwaliteit van onze afgestudeerden is het programma geselecteerd voor het Programma Cruise Project van de Innovation Authority.