Projectdiensten

Ongeëvenaarde knowhow voor de meest complexe projecten

Experis benut gespecialiseerd projectbeheer, geïntegreerde processen, innovatieve tools en templates optimaal om projecten die een verandering op gang brengen, te plannen, te beheren en uit te voeren.

Projectdiensten

Op basis van tientallen jaren ervaring met het beheer van complexe IT-projecten verlenen we professionele diensten met tal van oplossingen.

Voor een geslaagde digitale innovatie en verandering moet men kunnen rekenen op experts die niet alleen het management, maar ook de operaties en de transformatie zelf kunnen ondersteunen. Wij zorgen voor de competenties, de methodologieën en de processen die u nodig hebt om nieuwe oplossingen op een succesvolle manier te realiseren en te implementeren.

Op dat vlak kunt u bij ons terecht voor:
– realisatie van projecten met vaste en streefprijzen
– innovatie en ontwerp van dienstverlening
– beheer van veranderingen
– bedrijfsinformatie en gegevensanalyse
– procesautomatisering
– ‘Artificial Intelligence’-oplossingen
– op maat gemaakte oplossingen

Onze experts helpen organisaties om een evenwichtig beveiligingsbeleid uit te werken dat niet alleen de nodige bescherming biedt, maar dat ook aan de wettelijke vereisten beantwoordt.

Op dat vlak kunt u bij ons terecht voor:
– certificatieprocessen normen en voorschriften
– risico-onderzoeken
– kwetsbaarheidstests
– implementatie van cyberbeveiliging

Onze IT-projectmanagers leiden de implementatie van initiatieven rond digitale werkplekken in goede banen, inclusief verbeteringen in de supply chain voor de IT-dienstverlening, en staan in voor technische desktopoplossingen en voortdurende bewaking van het asset management.

Onze experts projectbeheer bieden organisaties ondersteuning op het vlak van concepten, definitie, bediening en ROI.

Wij staan daarbij onder meer in voor:
– de implementatie van de juiste fysieke en cloudinfrastructuurdiensten zoals Azure, Amazon en Private
– het testen en het verbeteren van uw infrastructuurprestaties
– de implementatie van een DevOps-infrastructuur, inclusief CI/CD en automatische tests
– het ontwerpen van het juiste dataplatform en het juiste ETL-proces, zodat u uw gegevens op een slimme manier kunt benutten

Onze IT-projectmanagers begeleiden de migratie naar ERP-oplossingen zoals S/4HANA en maken daarbij gebruik van input en gegevens uit systeemanalyses en workshops rond IT-strategie.

Neem contact met je regionale verantwoordelijke

ACTUALITEIT

MEOS

According to the ManpowerGroup Employment Barometer released today, the Covid-19 crisis will continue to take its toll on the job market, although there are some

Lees Meer »

Working @ Startups

Startups.be | Scale-Ups.eu organized two digital job fairs on October 20th and 28th to link talent to startups and scale-ups. This is a annual concept,

Lees Meer »

Bedrijfskritische projecten

De tijd staat niet altijd aan uw kant als het gaat om bedrijfskritische projecten, vooral als vaardigheden niet direct beschikbaar zijn in eigen huis. We ondersteunen bedrijven die extra expertise of middelen nodig hebben om korte- en lange termijn projecten te realiseren.

Door gebruik te maken van gestandaardiseerde projectmanagementmethodologieën, werken de professionals van Experis samen met uw eigen team om ervoor te zorgen dat uw projecten voldoen aan de overeengekomen doelstellingen.

Het is een kosteneffectief, schaalbaar leveringsmodel dat de gewenste mate van controle en de expertise biedt die u nodig heeft om uw projecten en initiatieven op koers te houden.