Cloud en infrastructuur

Uw bedrijf op te toekomst voorbereiden

Met onze decennialange ervaring, onze ruime flexibiliteit en onze pragmatische benadering staan we garant voor innovatie en resultaten. We zijn gespecialiseerd in de levering van talent en diensten in essentiële IT-domeinen en stellen daarbij flexibele oplossingen voor die een antwoord bieden op opkomende bedrijfsuitdagingen. Door optimaal gebruik te maken van onze mogelijkheden om talent en vaardigheden verder te ontwikkelen, maken we oplossingen op maat die inspelen op de veranderende eisen die werkgevers vandaag en morgen aan hun werknemers stellen.Optimalisatie, administratie en operationeel beheer aan één betrouwbare partner toevertrouwen, biedt u een concurrentievoordeel. Experis kan elk van uw activa ontwerpen, schalen, implementeren, beheren en monitoren, afhankelijk van uw behoeften nu en in de toekomst. 

Cloud en infrastructuurdiensten

Experis bedient en beheert uw cloudinfrastructuur door middel van interne of externe cloudoplossingen die u in staat stellen om uw bedrijf op korte termijn te transformeren.

Via professionele resourcing en onze Experis Academy maken we uw personeel klaar voor de digitale transformatie. We trekken talent aan en brengen geschikte kandidaten vaardigheden bij waar veel vraag naar is en organiseren essentiële opleidingen voor functies zoals Unix, Linux Engineer, IBM Z, DBAs, Storage and Backup Engineers, netwerkspecialisten, AWS/Azure Cloud Architects, Data Architects, ETL-experten, prestatieconsultants en DevOps-ingenieurs.

We integreren bedrijfsnoden in infrastructuurdiensten via het ontwerp, de definitie, de administratie, de bediening en de evolutie van de oplossingen.

Ons aanbod op dit vlak omvat:
– migratie naar cloudinfrastructuur of hybride architectuur
– O365-implementatie en -configuratie
– ontwikkeling van bedrijfsapplicaties op basis van O365 (Sharepoint/Teams)
– beheer van de groottebepaling van cloudinfrastructuurdiensten (Azure, Amazon en Private)
– beheer- en bedieningsinfrastructuur (Wintel, Unix, DB, Application Servers en Storage) volgens de ITIL- en de ISO 27000-normen

Met behulp van de data value chain helpen we onze klanten een gegevensstrategie uitwerken vanaf de concept- tot de optimalisatiefase, inclusief structuren, laden, transformatie, analyse en weergave van data.

We bieden hierbij onder meer de volgende mogelijkheden:
– beoordeling van de ‘data maturity’, inclusief 6 domeinen en 26 processen
– gegevensstrategie voor bedrijfsorganisaties
– governance en compliance in verband met gegevens
– implementatie van gegevensplatform

Aan de hand van het Software Development Life Cycle Process analyseren we de situaties van onze klant en identificeren we procesverbeteringen.

We bieden daarbij onder meer de volgende diensten aan:
– implementatie van DevOps – implementatie van Continuous Integration- (CI) en Continuous Delivery- (CD) proces, omschrijving en implementatie van ondersteunende tools, procescontroles en infrastructuur.
– prestatie- en geautomatiseerde tests (DevOps), inclusief de beste praktijken in de industrie zoals belasting-, stress- en geautomatiseerde tests.

We kunnen gekwalificeerde en optimale diensten aanbieden op het vlak van bediening, monitoring en planning, waarmee u uw organisatie sneller kunt laten werken en vereenvoudigen. Onze datacenters en cloudinfrastructuur verlenen bewakings- en bedieningsdiensten 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Onze diensten

Professionele resourcing

Wij vinden het juiste talent met veelgevraagde vaardigheden en knowhow om uw meest kritieke functies in te vullen.

IT-consultancy

Wij sturen digitale transformatiepraktijken via ons netwerk van consultants, experts en partners.

Projectdiensten

Wij bieden bedrijfskritieke IT-projectknowhow en helpen bij de implementatie van nieuwe oplossingen.

Managed Services

Wij beheren IT-resourcing, applicatieonderhoud en operaties, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.

Neem contact met je regionale verantwoordelijke

ACTUALITEIT

MEOS

According to the ManpowerGroup Employment Barometer released today, the Covid-19 crisis will continue to take its toll on the job market, although there are some

Less Meer »

Working @ Startups

Startups.be | Scale-Ups.eu organized two digital job fairs on October 20th and 28th to link talent to startups and scale-ups. This is a annual concept,

Less Meer »

Cloud en infrastructuur

In een altijd verbonden wereld – op het werk, thuis en onderweg – zijn de scheidslijnen tussen klant en medewerker vager dan ooit. Vandaag wordt er verwacht dat bedrijven eerst mobiel zijn, proactief communiceren en problemen oplossen.