Cyberbeveiliging

Experts in innovatieve cyberbeveiligingsdiensten


In een wereld die wordt gekenmerkt door steeds meer cyberbedreigingen, biedt Experis zowel strategische adviesdiensten als beveiliging voor uw organisatie – dag en nacht en 7 dagen per week. Ons team van experts verleent beheerde SOC-diensten, voert risicoanalyses en penetratietests uit om kwetsbare plekken in het systeem op te sporen en voert monitoring uit om uw beveiligingsstrategieën te operationaliseren.

Cyberbeveiliging

Bij onze aanpak, waarbij de klant centraal staat, worden de beste totaaloplossingen ingezet op het vlak van cyberbeveiligingsdiensten voor uw organisatie.

Via professionele resourcing maken we uw medewerkers klaar voor de digitale transformatie. We trekken talent aan en brengen de geschikte kandidaten vaardigheden bij waar veel vraag naar is. We organiseren ook essentiële opleidingen voor functies zoals beveiligingsarchitecten voor CISSIP-ISSAP, veiligheidsingenieurs voor Azure AZ-500 en veiligheidsbeheerders voor Microsoft 365 en MS-500.

We helpen organisaties om beveiligingsdoelstellingen vast te leggen die aan hun behoeften aangepast zijn en verlenen advies over de efficiëntste manieren om die doelen te bereiken. Ons dienstenpakket omvat cyberbeveiliging en risicobeheer (ISO 27001/5, NIST), risicoanalyses, audits, in kaart brengen van cultuur, CISO as a Service, PCI, AVG/privacy en DPO.

We bewaken systeemactiviteiten met een verhoogde beveiliging. Onze beheerde SIEM/SOC-diensten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en maken gebruik van zeer geavanceerde technologie om cyberbeveiligingen te bewaken, te identificeren en de kwalijke gevolgen ervan te beperken.

Onze alomvattende beveiligingstests brengen kwetsbaarheden aan het licht en vormen de basis van een stappenplan om die zwakke punten te beveiligen. Deze aanpak omvat scanning van kwetsbaarheden, het testen van codes en API’s, penetratietests en sociale manipulatie.

Naarmate de digitale transformatie versnelt, moeten organisaties onlinediensten op een snelle en efficiënte manier kunnen verlenen. Onze managed service voert audits uit van systemen van leveranciers, waarschuwt de organisatie voor kwetsbaarheden bij haar leveranciers en controleert de toegepaste oplossingen.


Experis Secure Basic is een gebruiksvriendelijke en betaalbare beveiligingsdienst, afgestemd op managers en medewerkers van kleine en middelgrote bedrijven. Met onze service krijg je hulp bij het managen van digitale risico’s en krijg je specifieke maatregelen tegen de meest voorkomende digitale dreigingen.

Experis Secure Basic bestaat uit vier modules die eenvoudig, begrijpelijk en redelijk geprijsd zijn:
• Een jaarlijkse veiligheids- en volwassenheidsbeoordeling van het bedrijf, met aanbevelingen op maat aan het management
• Bescherming tegen e-mailaanvallen
• E-learning programma
• Regelmatige beveiligingstips voor alle medewerkers.

Onze diensten

Professionele resourcing

Wij vinden het juiste talent met veelgevraagde vaardigheden en knowhow om uw meest kritieke functies in te vullen.

IT-consultancy

Wij sturen digitale transformatiepraktijken via ons netwerk van consultants, experts en partners.

Projectdiensten

Wij bieden bedrijfskritieke IT-projectknowhow en helpen bij de implementatie van nieuwe oplossingen.

Managed Services

Wij beheren IT-resourcing, applicatieonderhoud en operaties, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.

Neem contact met je regionale verantwoordelijke

ACTUALITEIT

MEOS

According to the ManpowerGroup Employment Barometer released today, the Covid-19 crisis will continue to take its toll on the job market, although there are some

Lees Meer »

Working @ Startups

Startups.be | Scale-Ups.eu organized two digital job fairs on October 20th and 28th to link talent to startups and scale-ups. This is a annual concept,

Lees Meer »

 Cybersecurity


Geen enkel bedrijf is immuun voor cyberaanvallen. Volgens een officieel onderzoek van de overheid heeft bijna een op de drie bedrijven in de afgelopen 12 maanden een inbreuk op of een aanval op de cybersecurity vastgesteld. Andere rapporten suggereren dat de realiteit waarschijnlijk veel hoger is.