IT Solutions

Informatietechnologiediensten

Onze toonaangevende IT-professionele resourcing, consultancy, projectoplossingen en managed services stellen organisaties in staat om individuele medewerkers en teams te ontwikkelen zodat ze klaar zijn voor het digitale tijdperk.

Digitale transformatie voortstuwen

Met onze decennialange ervaring, onze ruime flexibiliteit en onze pragmatische benadering staan we garant voor innovatie en resultaten. We zijn gespecialiseerd in de levering van talent en diensten in essentiële IT-domeinen en stellen daarbij flexibele oplossingen voor die een antwoord bieden op opkomende bedrijfsuitdagingen. Door optimaal gebruik te maken van onze mogelijkheden om talent en vaardigheden verder te ontwikkelen, maken we oplossingen op maat die inspelen op de veranderende eisen die werkgevers vandaag en morgen aan hun werknemers stellen.

Onze knowhow

 

Bedrijfstransfor-
matie

Cloud en infrastructuur

Cyberbeveiliging

Bedrijfsapplicaties

Digitale werkplek

Onze diensten

Professionele resourcing

Wij vinden het juiste talent met veelgevraagde vaardigheden en knowhow om uw meest kritieke functies in te vullen.

IT-consultancy

Wij sturen digitale transformatiepraktijken via ons netwerk van consultants, experts en partners.

Projectdiensten

Wij bieden bedrijfskritieke IT-projectknowhow en helpen bij de implementatie van nieuwe oplossingen.

Managed Services

Wij beheren IT-resourcing, applicatieonderhoud en operaties, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.

Experis Academy

De programma’s van Experis Academy worden ontwikkeld in samenwerking met IT-bedrijven en algemeen erkende onderwijsinstellingen. Kandidaten ontwikkelen hier gespecialiseerde vaardigheden die een onmiddellijke impact hebben op opkomende bedrijfsuitdagingen.

ACTUALITEIT

MEOS

According to the ManpowerGroup Employment Barometer released today, the Covid-19 crisis will continue to take its toll on the job market, although there are some

Lees meer »

Working @ Startups

Startups.be | Scale-Ups.eu organized two digital job fairs on October 20th and 28th to link talent to startups and scale-ups. This is a annual concept,

Lees meer »