Bedrijfstransformatie

Bedrijven voorbereiden op succes in het digitale tijdperk

Innovatie is van essentieel belang om commerciële successen te boeken. Experis biedt organisaties toegang tot de nodige knowhow en biedt hen de mogelijkheid om kennis te verwerven om de implementatie van nieuwe technologieën en processen te ondersteunen die snel aan hun evoluerende grootte kunnen worden aangepast.

Bedrijfstransformatiediensten

Onze knowhow op het vlak van bedrijfstransformatie stelt organisaties in staat om individuele medewerkers en teams te ontwikkelen, zodat ze klaar zijn voor het digitale tijdperk.

Via onze professionele resourcing en onze Experis Academy bereiden we uw medewerkers voor op de digitale transformatie. We trekken talent aan en brengen geschikte kandidaten vaardigheden bij waar veel vraag naar is. Daarnaast organiseren we essentiële opleidingen voor functies zoals bedrijfsanalisten, data architects, data engineers, datawetenschappers, ‘scrum masters’ en flexibele projectmanagers.

We helpen organisaties Agile project-beheerpraktijken in te voeren, te laten evolueren of te ontwikkelen door systemen en processen te analyseren om achterstanden op te sporen. We zorgen voor een continue Agile-optimalisatie bij de ontwikkeling, de integratie, test- en kwaliteitsengineering, projectbeheer en levering. We ondersteunen de selectie van Agile-tools, PMO-integratie, projectaudits en SAFe- of DevOps-integratie en opleiding en coaching volgens de beste praktijken.

We helpen uw gegevens in zinvolle inzichten vertalen. Met een schat aan informatie over de markt, de producten, de klanten en de concurrentie helpen we organisaties sneller toekomstgerichte beslissingen nemen, zodat ze in veranderende marktomstandigheden succesvol blijven.

Me behulp van datawetenschap, automatisering, ‘machine learning’ en geavanceerde analyses helpen we organisaties hun werkingskosten drukken en productiviteit opvoeren en intussen hun digitale transformatie en innovatie versnellen.

 

Onze diensten

Professionele resourcing

Wij vinden het juiste talent met veelgevraagde vaardigheden en knowhow om uw meest kritieke functies in te vullen.

IT-consultancy

Wij sturen digitale transformatiepraktijken via ons netwerk van consultants, experts en partners.

Projectdiensten

Wij bieden bedrijfskritieke IT-projectknowhow en helpen bij de implementatie van nieuwe oplossingen.

Managed Services

Wij beheren IT-resourcing, applicatieonderhoud en operaties, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.

Neem contact met je regionale verantwoordelijke

ACTUALITEIT

MEOS

According to the ManpowerGroup Employment Barometer released today, the Covid-19 crisis will continue to take its toll on the job market, although there are some

Lees Meer »

Working @ Startups

Startups.be | Scale-Ups.eu organized two digital job fairs on October 20th and 28th to link talent to startups and scale-ups. This is a annual concept,

Lees Meer »

Bedrijfstransformatie

In de huidige snelle, onderling verbonden en steeds mondialer wordende markten is bedrijfstransformatie continu en vaak onlosmakelijk verbonden met voortdurende digitale transformatie. Digitalisering verandert de manier waarop bedrijven gegevens beheren, de manier waarop hun werknemers werken en ook hoe ze diensten leveren aan hun eindgebruikers.

Hoe beheer je bedrijfstransformatie als er zoveel in zit: bedrijfscultuur, leren en ontwikkelen, kritische bedrijfsactiviteiten en technologische behendigheid? En met minder nadruk op traditionele top-down hiërarchieën, hoe kun je innovatie en samenwerking stimuleren in de hele organisatie, op elk niveau?

Experis kan u helpen door middel van een breed scala aan IT-services, waaronder Professional Resourcing, Training, Consulting, Project en Managed services om uw organisatie een voorsprong te geven op de nieuwste ontwikkelingen in de IT-markt.

Door middel van onze professionele diensten identificeren we personen die een doelgerichte, gecontroleerde en succesvolle bedrijfstransformatie zullen mogelijk maken, waaronder:

  • Heads of Change
  • Change and Transformation Managers
  • Business Continuity Managers
  • Programme Managers
  • Project Managers
  • Business Analysts…

Naast onze professionele resourcingdiensten, kunnen we u helpen om uw bestaande personeelsbestand naar de toekomstige IT-niveaus te brengen via onze Academy Training Services. We kunnen uw organisatie ook helpen met het ontwerpen en verbeteren van uw IT-capaciteit via ons internationale netwerk van adviserende experts. Via onze Project Services kunnen we u ondersteuning bieden bij de implementatie, terwijl we via ons Managed Service aanbod een deel van uw operatie in uw plaats kunnen beheren, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.