Over ons

Over Ons

Experis levert talent met de krachtige combinatie van de technische vaardigheden waarnaar u op zoek bent, vermenigvuldigd met de zachte vaardigheden die moeilijker dan ooit te vinden zijn. Door IT-middelen, projectoplossingen en managed services aan te bieden, stellen we organisaties in staat individuen en teams te cultiveren die voorbereid zijn op het digitale tijdperk.

Laat ons uw concurrentievoordeel zijn

Experis is een wereldwijde marktleider op het vlak van professionele IT-resourcing, projectoplossingen en managed services. Nu de vraag naar IT-vaardigheden sneller dan ooit groeit, helpt Experis organisaties om hun digitale infrastructuur, bedrijfsapplicaties, cloud en cyberbeveiliging te transformeren. Via Experis Academy bieden wij de krachtige combinatie van technische vaardigheden waar veel vraag naar is, met de soft skills die van essentieel belang zijn voor commercieel succes.

Onze diensten

Professionele resourcing

Wij vinden het juiste talent met veelgevraagde vaardigheden en knowhow om uw meest kritieke functies in te vullen.

IT-consultancy

Wij sturen digitale transformatiepraktijken via ons netwerk van consultants, experts en partners.

Projectdiensten

Wij bieden bedrijfskritieke IT-projectknowhow en helpen bij de implementatie van nieuwe oplossingen.

Managed Services

Wij beheren IT-resourcing, applicatieonderhoud en operaties, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.

Experis maakt deel uit van de merkenfamilie van ManpowerGroup

ManpowerGroup is ’s werelds toonaangevende leverancier van innovatieve personeelsoplossingen, die menselijk potentieel aan de kracht van bedrijven linken. ManPowerGroup verleent diensten aan zowel grote als kleine organisaties in elke sector en doet dat onder de merknamen Manpower, Experis en Talent Solutions.

Bezoek  manpowergroup.com.