Young graduates

Tussen het einde van je studies en je eerste echte job ontstaat er een scharniermoment waarop je beslissingen neemt die cruciaal zijn voor het lanceren van je carrière. In welke sectoren, bedrijven of zelfs in welke rol kan je best jouw kennis en competenties in de verf zetten? En eens je die weloverwogen keuze hebt gemaakt, hoe overtuig je dan een werkgever van je oprechte en doordachte motivatie? Er is heel wat om over na te denken op dat scharniermoment tussen studie en werk!

Experis, wereldleider in hr-oplossingen, kan jou in dat proces begeleiden. Wij zorgen niet enkel voor die eerste opdracht, maar we bieden ook het advies en de begeleiding die ervoor moeten zorgen dat die eerste opdracht een goede keuze blijkt te zijn op weg naar het realiseren van je professionele ambities.

Waarom vertrouwen hebben in Experis?

  • Jobaanbiedingen worden op heel regelmatige basis bijgewerkt op onze website. Het is zinvol om regelmatig de site te bezoeken en om te laten weten dat je interesse hebt in een bepaalde job. Ook spontaan je cv achterlaten is nuttig, dan maken wij de match tussen jouw profiel en onze vacatures.
  • Begeleiding in je zoektocht: Wanneer je in contact komt met één van onze recruiters, dan overleggen we met jou de initiatieven die we gaan nemen. We contacteren je ook proactief indien er een opportuniteit opduikt die aan je verwachtingen beantwoordt.
  • Persoonlijk advies: Bovenop de jobaanbiedingen die we je kunnen voorleggen, geven wij je advies over onderwerpen die je helpen bij je sollicitaties. Dat kan gaan van het opstellen van het cv, over het vinden van de juiste aanbiedingen tot het voorbereiden van een interview zodat je talent extra in de verf wordt gezet.
  • Aanwezig in heel België: Experis heeft kantoren in meerdere regio’s (Drongen, Antwerpen, Braine-l’Alleud en Brussel).

Elk jaar nemen we deel aan jobbeurzen in verschillende hogescholen of universiteiten over heel België. Aarzel niet om een persoonlijk gesprek te komen aanknopen met onze recruiters.