System Engineer

  • Locatie: WERVIK
  • Vacature #23883

Vast Contract – Regio Wervik
#logistics #systemengineering #azure #windows

Onze partner is op zoek naar een System Engineer om hun IT team te versterken. Dit gerenommeerd familiebedrijf is gelegen in de regio Wervik en is gespecialiseerd in de logistiek en verwerking van afval. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als System Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over het onderhouden en optimaliseren van de systemen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 

• Dagelijks beheer van client, servers, netwerk en security
• Monitoren van de prestaties van de systemen
• Installeren en onderhouden van nieuwe systemen zowel hardware als software
• Verbetervoorstellen uitvoeren

Jouw profiel?

Als System Engineer ben je in het bezit van een bachelor in informatica, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt een diepgaande kennis van de courante Microsoft Azure diensten, Windows server en Client besturingssystemen. Powershell, Active Directory, Cloudtechnologieën, O365 configuratie, Exchange, routing, switching, VMWare, Hyper V, … kennen geen geheimen voor jou. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Kennis Frans is een pluspunt. Daarnaast heb je een flexibele ingesteldheid en ben je bereid om in een permanentiesysteem te werken. Tot slot ben je een problemsolver met een open mindset die vlot kan samenwerken met anderen.

Wat mag je verwachten?

Als System Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een compleet pakket aan extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen). Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving, kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken (2 dagen/week). 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Security Engineer

  • Locatie: WERVIK
  • Vacature #23882
Vast Contract – Regio Wervik
#logistics #cybersecurity #security

Onze partner is op zoek naar een Security Engineer om hun IT team te versterken. Dit gerenommeerd familiebedrijf is gelegen in de regio Wervik en is gespecialiseerd in de logistiek en verwerking van afval. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als Security Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer van de digitale beveiliging en beveiligingstechnologieën. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 

• Beschermen van digitale gegevens
• Voorkomen en oplossen van beveiligingsproblemen
• Systemen extra beveiligen door o.a. toegangscontroles en identificatie te implementeren
• Beveiligen van computernetwerken, zowel via kabels en draadloos
• Optimaliseren van netwerkprestaties (MPLS, SDWAN)
• Monitoren van het netwerk (NDR, IPS, IDS, EDR & XDR) op verdachte activiteiten
• De nodige maatregelen nemen om aanvallen af te weren

Jouw profiel?

Als Security Engineer ben je minimaal in het bezit van een bachelor in informatica, idealiter aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Kennis Frans is een pluspunt. Je hebt een passie voor webdienstbeveiliging en SQL databasebeveiliging. Daarnaast heb je een flexibele ingesteldheid en ben je bereid om in een permanentiesysteem te werken. Tot slot ben je een problemsolver met een open mindset die vlot kan samenwerken met anderen.

Wat mag je verwachten?

Als Security Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een compleet pakket aan extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen). Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving, kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken (2 dagen/week). 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.