System Engineering Teamlead

  • Locatie: Waregem
  • Type: Perm
  • Vacature #24911
Vast Contract – Regio Waregem
#IT #systemengineering #teamlead #Azure

Onze partner is op zoek naar een System Engineering Teamlead om hun team van system engineers aan te sturen. Dit gerenommeerd bedrijf is gelegen in de regio Waregem en is gespecialiseerd in binnen- en buitenshuis bouwmaterialen. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als System Engineering Teamlead krijg je de verantwoordelijkheid over het aansturen van het team van system engineers dat instaat voor het beheer en onderhoud van de wereldwijde systemen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 

• Project m.b.t. het ontwerp, de installatie, de configuratie en het onderhoud van de servers, netwerken, security en clouddiensten
• Oplossen van complexe technische problemen om de impact om de bedrijfsactiviteiten te minimaliseren
• Het voorzien van coaching, opleiding en begeleiding van de teamleden
• In samenspraak de IT infrastructuurdoelen afstemmen
• Ondersteuning bieden aan de infrastructure manager m.b.t. de budgettering

Jouw profiel?

Als System Engineering Teamlead ben je minimaal in het bezit van een bachelor in informatica, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt een diepgaande kennis van de Microsoft Azure diensten, cyberbeveiligingsprotocollenrisicomanagementstrategieën, opslagsystemen (SAN, NAS, cloud), netwerkarchitectuur, datacenteroperaties en disaster recovery processen. Daarnaast heb je ook ervaring met automatiseringstools en scripttalen om systeemtaken te stroomlijnen. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je bent een geboren people manager met sterke interpersoonlijke vaardigheden en met een passie voor technologie en trends in de markt zoals AI. Tot slot ben je flexibel ingesteld en bereid om af en toe te reizen i.f.v. de job.

Wat mag je verwachten?

Als System Engineering Teamlead mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een compleet pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving, kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Voeg CV toe in DOCX, and PDF.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!