.Net Software Manager – Ronse

  • Locatie: RONSE
  • Remote: Remote
  • Type: Perm
  • Vacature #24748

#itverantwoordelijke #ictmanager #itmanager #dotnetdevelopment #erpsoftwareimplementaties #industiesector #ronse

Heb jij ervaring als .Net Architect of Teamlead van .Net developers in de industrie-/productiesector en ben jij klaar om de volgende stap te zetten in jouw carrière als .Net Software Manager? Of heb jij reeds ervaring als IT Software Manager en kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging? Heb je een rijke ervaring met software implementaties (geprogrammeerd in C#/.Net) in ERP én in de industrie- /productiesector? Zoek jij een tof bedrijf met een fijne, informele werksfeer waar er ook een goeie portie plezier op de werkvloer aanwezig is? Ben je klaar om samen mee te bouwen op lange termijn aan dit verhaal met een stabiel team? – Lees dan zeker verder!

Voor een gerenommeerd, toonaangevend en internationaal bedrijf in de Vlaamse Ardennen is Experis op zoek naar een ambitieuze, gedreven .Net Software Manager met een goeie technische kennis (zoals .Net/C#) met goede leadership kwaliteiten. Als .Net Software Manager ben je in feite de IT verantwoordelijk van architectuur in .Net, data en systemen). Naast jouw taken als Software Manager zal je dit combineren met het aansturen van het team .Net developers (3 à 5 .Net developers).

Onze partner, een Europese marktleider, investeert jaarlijks 3 miljoen euro in innovatie, heeft vooraanstaande klanten verspreid over volledig Europa en levert essentiële diensten aan ziekenhuizen, politiekorpsen en militaire instellingen. Meer dan ooit maakt hun bijdrage een verschil. Ondanks de internationale scope van hun activiteiten en de multinationale aard van hun klantenbestand, behoudt deze sympathieke onderneming haar Vlaams karakter en heerst er nog steeds de authentieke sfeer van een familiebedrijf. Nauw klantencontact en een down-to-earth, open-deur mentaliteit sieren de bedrijfscultuur.

Als .Net Software Manager draag je een grote verantwoordelijkheid en beslis je mee op strategisch niveau in welke richting het bedrijf zal uitgaan.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Binnen deze functie krijg je een divers takenpakket:
Centraal staat het meerjarenproject om software implementaties in ERP om te zetten naar een geheel nieuwe .Net en Cloud omgeving.

Je zal instaan voor re-engineering van bedrijfsprocessen om efficiënte en effectiviteit te verhogen. Daarnaast zal je bedrijfsprocessen gaan vertalen naar systeemanalyse en dataoplossingen. Zo ook als je verantwoordelijk zijn voor de (.Net) architectuur Data en systemen m.a.w. je dient zelf niet de architectuur op te maken maar wel in staat te zijn om met Architecturaal vlak in dialoog te gaan (dus technisch sterk genoeg zijn) om goed afwegende keuzes te kunnen maken.
Vervolgens zal je een team van 3 à 5 .Net developers gaan aansturen zodanig dat projecten steeds op tijd en binnen budget worden voltooid. Verder zal je de activiteiten van de .Net developers coördineren in kader van het omzetten van het bestaande systeem naar een .Net omgeving.
Daarnaast zal je ook toezicht houden op het ontwerp, de ontwikkeling en de software implementatie van een eigen ERP-systeem met interfaces.
Zo zal je ook verantwoordelijkheid zijn voor met moderniseren van verouderende systemen naar de nieuwe technologieën (realtime data, Industrie 4.0, AI oplossingen, …)
Vervolgens zal je nieuwe zakelijke ICT-kansen ontdekken en ontwikkelen om het marktaandeel en naambekendheid te vergroten. Dit doe je door de ICT-behoeften van eindgebruikers te analyseren en hen de juiste goederen en diensten te bieden.
Ten slotte zal je rechtstreeks aan de directie rapporteren en fungeer je als aanspreekpunt.

Wie zoeken we?
 

  • Je hebt goeie kennis (min. +5 jaar ervaring ) als .Net Architect en/of +5 jaar ervaring als Teamlead .Net developer (huidige rol of in het verleden): Je zal een team aansturen van 3 à 5 .Net developers. Je zal ook zelf mensen aanwerven – Is geen budgetverantwoordelijke of commerciële rol, wel Software degelijk kunnen opleveren
  • +8 jaar of meer ervaring met software implementatie in ERP pakketten in een industrie-/productieomgeving (kennis van specifieke processen in de industriesector zoals Industrie 4.0 is een must)
  • Je hebt een goede technische kennis én je bent mee zijn met de hedendaagse technologieën: .Net, Cloud, enz. – niet om zelf te ontwikkelen, maar in staat zijn om op .Net Architecturaal vlak mee te praten/overleggen + meehelpen goed overwogen beslissingen hierin te nemen. Zo ben je instaat om zowel de functionele als ook de technische analyses op te maken om zo steeds deze nieuwe hedendaagse technologieën te implementeren.
  • Je hebt ervaring in het analyseren hoe bedrijfsprocessen lopen of in een gelijkaardige functie.
  • Je bent communicatief sterk in het Nederlands en Engels en durft jezelf uit te drukken in het Frans. Je bent goed in het overtuigen en betrekken van gebruikers bij nieuwe systemen
  • Indien je reeds relevante ervaring hebt opgedaan zoals Software manager (o.a. met changemanagement) in een productieomgeving is dit een groot pluspunt: ze gaan overschakelen van Dos en Foxsprong naar een heel nieuwe .Net omgeving + Realtime informatie + AI.
 

Wat krijg je hiervoor terug?

Een vast contract van onbepaalde duur met een marktconforme verloning en een duidelijk toekomstperspectief. Daarnaast krijg nog tal van extralegale voordelen:

  • Bedrijfswagen + tankkaart of mobiliteitsbudget
  • Maaltijdcheques €8/dag
  • Groepsverzekering
  • Hospitalisatieverzekering
  • GSM
  • GSM-abonnement
  • Laptop

Daarnaast:

  • Met deze positie als .Net Software Manager, krijgt je de positie als Kaderlid.
  • Krijg je een verantwoordelijke positie in een financieel stabiel bedrijf en toonaangevend in Europa.
  • Je krijgt de kans om mee te beslissen in welke richting het bedrijf zal uitgaan.
  • Je kan deel uitmaken van een zeer stabiele firma met ambitie om verder te groeien.
  • Je zal de mogelijkheden krijgen om af en toe de nadere sites te bezoeken.
  • Voor zij die willen, gaan de collega’s graag regelmatig samen iets gaan drinken op een vrijdagavond
  • Vanuit het bedrijf worden er ook leuke evenementen voor hun personeel georganiseerd
  • Je komt terecht is een leuk team en in een bedrijf die respect en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel draagt.

Wil je dit avontuur starten?

Heb je interesse of heb je nog vragen? Aarzel niet om mij te contacteren via yana.dekeyser@experis.be of bel mij via 04 98 94 67 40

Tot binnenkort?!

 

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!