Cloud & Infrastructure Engineer

  • Locatie: Kortrijk
  • Type: Perm
  • Vacature #24576
Vast Contract – Regio Kortrijk
#machinery #IT #azurecloud #infrastructure

Onze partner is op zoek naar een cloud & infrastructure engineer om hun IT infrastructuur team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf is gelegen in de regio Kortrijk en is gespecialiseerd in het vervaardigen van machines en componenten voor tal van industrieën. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als cloud & infrastructure engineer werk je nauw samen met de collega’s binnen de afdeling en ben je verantwoordelijk voor de on-prem & cloud infrastructuur van de organisatie wereldwijd. Dit houdt in dat je betrokken wordt in diverse projecten, migraties en operationeel management van systemen en oplossingen. Daarnaast bied je ondersteuning in de 2nd & 3rd line support voor het behandelen van tickets. Tot slot ondersteun je in de coördinatie van 1st line support en rapporteer je aan de IT infrastructure manager.

Jouw profiel?

Als cloud & infrastructure engineer ben je minimaal in het bezit van een bachelor in IT aangevuld met een eerste werkervaring in 2nd & 3rd line support of cloud infrastructure. Daarnaast heb je een goede kennis van Azure Cloud, AVD, netwerking, windows server, virtualisatie, backup, etc. en ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je bent gepassioneerd door je vak en werkt graag in team. Tot slot heb je een klantgerichte, hands-on werkmentaliteit en ben je bereid te werken in een permanentiesysteem.

Wat mag je verwachten?

Als cloud & infrastructure engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving en kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!