IT Quality System Coordinator

  • Locatie: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Vacature #24086
Vast Contract – Regio Antwerpen
#IT #quality #GxP

Onze partner is op zoek naar een IT Quality System Coördinator om hun IT team te versterken. Dit gerenommeerd dienstverlenend bedrijf is gelegen in Antwerpen en biedt een breed gamma aan services in diverse industrieën zoals petrochemie, voeding, farma,…. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als IT Quality System Coördinator krijg je de verantwoordelijkheid over het opstellen en onderhouden van de IT kwaliteitsdocumentatie en de planning, de implementatie en opvolging van de IT projecten vanuit kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 
 

Procedures en standaarden opstellen voor het IT departement
• Het IT team begeleiden doorheen de vereisten van het kwaliteitssysteem
• Optreden als eerste contactpersoon m.b.t. kwaliteit
• Interne en externe audits uitvoeren en begeleiden
• Afwijkingen beheren doormiddel van CAPA’s
Periodieke reviews van de IT kwaliteitsprocessen opvolgen
• De bestaande IT processen regelmatig evalueren en aligneren met de corporate richtlijnen
• Opmaken van gedetailleerde projectplanningen inclusief budgetbepaling en opvolging
• Organiseren en leiden van project meetings met alle betrokken partijen
Jouw profiel?

Als IT Quality System Coördinator ben je minimaal in het bezit van een bachelor opleiding aangevuld met enkele jaren relevante ervaring in quality en IT. Ervaring in een farmaceutische omgeving is een pluspunt. Capa’s, SOP’s en het begeleiden van audits kennen geen geheimen voor jou. Kennis  van GxP, ISO27001, NIS2 regelgeving zijn sterke pluspunten. Je bent een geboren facilitator met goede planmatige en organisatorisch vaardigheden die zich vlot kan uitdrukken in het Nederlands en Engels. Tot slot heb je een kritische mindset en kan je vlot in multidisciplinaire team kan werken.

Wat mag je verwachten?

Als IT Quality System Coördinator mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een compleet pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving en kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!