Senior Network Engineer

  • Locatie: Gent
  • Vacature #23640

Vast Contract – Regio Gent
#netwerk #security #infrastructuur

Onze partner is op zoek naar een Senior Network Engineer om hun IT infrastructuur team te versterken. Dit gerenommeerd bedrijf is gelegen in de regio Gent en is gespecialiseerd in de op- en overslag van goederen. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als Senior Network Engineer krijg je medeverantwoordelijkheid over het beheer van de netwerk en security infrastructuur. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 

Uitrollen van nieuwe netwerk- en firewallcomponenten
• De netwerk- en firewallinfrastructuur configureren, installeren, monitoren en onderhouden
Verbetervoorstellen uitwerken
• De functionele behoeften van de interne klanten vertalen naar technische vereisten
Incidenten en service requests afhandelen
• Ondersteuning bieden bij het opzetten van koppelingen met externe systemen 
• Meewerken aan diverse infrastructuurprojecten en ondersteuning bieden aan de project manager
Coachen van junior network & security engineers

Jouw profiel?

Als Senior Network Engineer ben je minimaal in het bezit van een bachelor opleiding ( computerwetenschappen, informatietechnologie, …) aangevuld met een aantoonbare werkervaring in het ontwerpen en beheren van grootschalige netwerken. Je beschikt over een diepgaande kennis van .netwerkprotocollen, beveiliging en nieuwe technologieën CCNP of CCIE gecertificeerd is een sterke meerwaarde. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands, Engels en Frans. Je bent gepassioneerd door je vak en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Tot slot ben je een analytische en probleemoplossende specialist met een can-do mentaliteit en een flexibele ingesteldheid.

Wat mag je verwachten?

Als Senior Network Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te blijven ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een stabiele omgeving waarin je kan werken in glijdende uren en de mogelijkheid krijgt tot telewerken.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!