Support Engineer

  • Locatie: Oostende
  • Vacature #23370

Vast Contract – Regio Oostende
#supportengineer #troubleshooting #incidentenanalyse

Onze partner is op zoek naar een Support Engineer om hun team te versterken. Dit dienstverlenend IT bedrijf is gelegen in de regio Oostende en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van distributieplatformen en het leveren van network operation services, cloud computing solutions, etc. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Support Engineer werk je nauw samen in een team met andere support engineers en ben je verantwoordelijk voor de optimale werking van de IT kernprocessen. Je treedt op als contactpersoon voor de eindklant (B2B) en lost technische problemen op. Tot slot ondersteun je het support team waar nodig en analyseer je incidenten omtrent hardware, software, applicatie en netwerkstoringen.

Jouw profiel?

De Support Engineer die onze partner zoekt, heeft idealiter een bachelorsdiploma. Een eerste relevante werkervaring binnen een IT omgeving is een pluspunt. Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je hebt een problemsolving mentaliteit en een sterke zin voor initiatief.Tot slot ben resultaatgericht en kan je vlot in team werken.

Wat mag je verwachten?

Als Support Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je ook genieten van een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen:

  • Bedrijfswagen met tankkaart
  • Maaltijdcheques en ecocheques
  • Verzekeringen
  • GSM met abonnement
  • Laptop
  • Cafetariaplan

Tot slot kom je terecht in een ambitieuze omgeving met een no-nonsense mentaliteit en kan je werken in glijdende uren met de mogelijkheid tot telewerken.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!