Service Communications Engineer

  • Locatie: Aalter
  • Vacature #23261

Vast Contract – Regio Aalter
#serviceengineer #communications #telecom

Onze partner is op zoek naar een Service Communication Engineer om hun IT team te versterken. Dit dienstverlenend IT bedrijf is gelegen in de regio Aalter en is gespecialiseerd in de installatie van communicatieplatformen in de zorgsector. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Service Communication Engineer maak je deel uit van een multidisciplinair team van IT’ers en ontwikkelaars. In samenwerking met hen krijg je de verantwoordelijkheid over de ontwikkeling en installatie van de communicatietoepassingen bij de klanten. In deze projecten zal jouw rol hoofdzakelijk bestaan uit installaties en configuraties van VoIP, videofonie, WIFI, oproep- alarmsystemen, beveiliging, monitoring, LED-oplossingen, etc. Daarnaast zal je interventies verrichten en het nodige onderhoud voorzien. Tot slot stel je diagnoses vast bij probleemmeldingen en herstel je fouten m.b.t. tot hardware en software.

Jouw profiel?

Als Service Communication Engineer ben je idealiter in het bezit van een bachelor opleiding, aangevuld met een eerste relevante werkervaring in telecom, elektronica of informatica. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Een basiskennis Frans is een pluspunt. Verder beschik je over een brede IT achtergrond met interesse in IOT en data. Kennis over netwerken, Mitel, VoIP of Unified Communication is een meerwaarde. Je bent een energieke persoon met een flexibele en klantgerichte ingesteldheid. Tot slot ben je een teamspeler die ook vlot zelfstandig aan de slag kan.

Wat mag je verwachten?

Als Service Communication Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van glijdende werkuren en een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een innovatieve omgeving met doorgroeimogelijkheden.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!