System & Network Engineer

  • Location: Laarne
  • Job #23910
Vast Contract – Regio Laarne
#system #network #IT #hyper-v #virtualisatie

Onze partner is op zoek naar een System & Network Engineer om hun team te versterken. Dit sterk groeiend, dienstverlenend bedrijf is gelegen in de regio Laarne en is gespecialiseerd in het digitaliseren van de werkplek en de infrastructuur. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als System & Network Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer en opzetten van de systeem-en netwerkinfrastructuur. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 

• Analyseren van de IT-configuratie bij de klanten
• Klanten adviseren m.b.t. hun cloud en datacenter/netwerk infrastructuur
• Implementeren, opzetten en onderhouden van de gekozen oplossing van A tot Z
• Instaan voor de 2de en 3de lijnsupport, remote of on-site

Jouw profiel?

Als System & Network Engineer ben je in het bezit van een bachelor in informatica, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring in het opzetten van IT infrastructuur (cloud, datacenter, netwerk, security, storage, virtualisatie,…). Daarnaast heb je kennis van Microsoft Tech Stack, Azure, VMware, Hyper-V, RDS, Citrix, VDI, DAS, NAS, SAN, VPN, AV/AS, DR, MFA,… Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Tot slot ben je een problemsolver met een open mindset die vlot kan samenwerken met anderen.

Wat mag je verwachten?

Als System & Network Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een compleet pakket aan extralegale voordelen inclusief bedrijfswagen. Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving en kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.