IT Support medewerker

  • Location: Herentals
  • Type: Contracting
  • Job #17552

IT Support Medewerker (M/F)

Introductie Experis

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup – een wereldleider in arbeidsbureaus voor meer dan 70 jaar en een erkende pionier in de branche. Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en gebruiken we dagelijks meer dan 38 000 bekwame professionals. Daarom wenden meer dan 80% van de Fortune Global 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt.

Vacature

Onze klant is de partnerorganisatie van een labogigant.  Deze groep is marktleider in haar industrie en heeft laboratoria overheen heel België.  Het IT personeel is gebaseerd in Vlaams Brabant en Antwerpen. Ter ondersteuning van verdere groei zoekt onze klant een IT support medewerker.

Takenpakket

IT telefonische ondersteuning van artsen in Nederlandstalig België en uitzonderlijke ter plaatse bij de arts.

Ondersteuning voor interne incidenten. Depanneren van printers, deployment, Thin Clients, printers- en barcodelezers, netwerk management, patches, backup management, …

Documentatie

Wachtdienst in optie

Profiel

Naast een klantgerichte mindset en gezonde nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen ben je ook erg communicatief en proactief ingesteld. Je hebt teamspirit en actief op zoek naar een opportuniteit om een meerwaarde te bieden voor het team.

Je lacht graag onder collega’s, maar weet wanneer werk geleverd moet worden.

Daarnaast heb je passie voor IT, ook buiten de werk-context. Je bezit een basiskennis in systeembeheer (cf. printer servers, active directory, deployment) en lost zodoende dagelijks problemen hieromtrent op.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Je komt terecht in een klein, dynamisch en spontaan team.

Marktconforme verloning.

Degelijke on the job training van zeker 6 maanden.

Werken in eigen regio, zonder files.