2nd line support engineer

  • Lieu: ANTWERPEN
  • Type : Perm
  • Travail #23864
Vast Contract – Regio Antwerpen
#IT #support #activedirectory #windows #O365

Onze partner is op zoek naar een 2nd Line Support Engineer om hun IT team te versterken. Dit gerenommeerd dienstverlenend bedrijf is gelegen in Antwerpen en biedt een breed gamma aan services in diverse industrieën zoals petrochemie, voeding, farma,…. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als 2nd Line Support Engineer ben je het eerste en tweede aanspreekpunt voor de users met IT hard- en softwareproblemen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 

• Verzorgen van technische installaties en het onderhoud van IT-apparatuur
• Instaan voor de juiste werking van gebruikte software
• Problemen oplossen of doorsturen naar de 3rd line support
Hardware en software inventaris up-to-date houden
Gebruikers ondersteunen m.b.t. alle standaard hardware en software
• Toewijzen van de juiste toegangsniveaus

Jouw profiel?

Als 2nd Line Support Engineer ben je in het bezit van een IT opleiding aangevuld met een eerste end-user support ervaring in Active Directory. Ook Windows en O365 kennen tevens geen geheimen voor jou en je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je werkt organisatorisch, precies en methodisch. Tot slot bijt je je graag vast in diepere IT problemen om oplossingen te bekomen.

Wat mag je verwachten?

Als 2nd Line Support Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving en kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Attachez un curriculum vitae. Les types de fichiers acceptés sont des DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Nous téléchargeons votre application. Il peut prendre quelques instants pour lire votre curriculum vitae. Veuillez patienter!