Devops engineer

  • Location: Tienen
  • Type: Perm
  • Job #20221

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze DevOps Engineer met specialisatie in Java om ons dynamische team te versterken bij onze klant, een groeiend bedrijf dat software ontwikkelt voor de gezondheidssector. Deze innovatieve modules voor onder meer facturatie, aankoop, boekhouding, medicatie en het elektronisch patiëntendossier worden gezien als de meest vooruitstrevende oplossingen in de markt.

Als DevOps Engineer beheer en verbeter je de IT-infrastructuur voortdurend en werk je actief mee aan het bouwen van platformen voor onze leden. Je draagt bij aan het uittekenen, beheren, ontwikkelen en ondersteunen van zowel de bestaande als de toekomstige architectuur/infrastructuur, met de nadruk op Java. Dit betekent dat je dagelijks te maken krijgt met netwerkconfiguraties, servermonitoring, beveiliging, installaties van microservices en meer. Je voert updates, implementaties en verbeteringen uit en lost ad-hoc problemen op. Ook verwelkom je nieuwe technologieën en onderzoek je hoe deze kunnen bijdragen aan onze services.

Om in aanmerking te komen voor deze rol beschik je als DevOps engineer over de volgende vaardigheden:

  • Een bachelor of master in de informatica en minimaal 2 jaar ervaring als DevOps Engineer
  • Je hebt kennis van de courante netwerk- en securitytechnologieën, een sterke interesse in programmeren en ervaring met agile werken is een pluspunt.
  • Je bent flexibel, klantgericht en hebt een analytische en synthetische benadering van problemen, met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler en hecht waarde aan openheid en persoonlijk engagement.
  • Verder spreek je vloeiend Nederlands of Frans en kun je gesprekken in beide landstalen bijwonen.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een groeiend en stabiel softwarebedrijf. Daarnaast ontvang je een marktconforme verloning en uitgebreid pakket aan extralegale voordelen! Ga aan de slag als devops engineer! Interesse? Stuur je CV naar marwa.bouzegta@experis.be