Cloud Configuration Engineer

  • Location: Roeselare
  • Type: Perm
  • Job #24560
Vast Contract – Regio Roeselare
#cloud #infrastructure #Azure #IaC #Terraform #CI/CD #Kubernetes

Onze partner is op zoek naar een Cloud Infrastructure Engineer om hun team te versterken. Dit industrieel bedrijf is gelegen in de regio Roeselare en is gespecialiseerd in het vervaardigen van machines toegepast voor o.a. de landbouw. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als Cloud Infrastructure Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over de ontwikkeling en implementatie van de cloud strategie op vlak van infrastructuur en applicaties. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten: 

• Monitoren en beheren van alle cloud resources
• Zorgen voor een evenwicht tussen kost en prestatie van de resources
Cloud infrastructuur oplossingen implementeren volgens de best practices in performance, security, encritpie en compliance
• Zoeken naar mogelijkheden voor het opzetten van de cloud infrastructuur en applicaties
• Het release proces en de development mee automatiseren en verbeteren
• Voortdurend bijleren van de nieuwe technieken in cloud computing

Jouw profiel?

Als Cloud Infrastructure Engineer ben je minimaal in het bezit van een bachelor opleiding in IT aangevuld met minstens twee jaar werkervaring in cloud computing. Daarnaast heb je een sterke kennis IaC, Terraform, CI/CD, Azure Cloud & Azure Devops, Kubernetes, Git en Docker of ACR. Affiniteit met AWS of Google Cloud zijn een mooie meerwaarde. Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Tot slot ben je gepassioneerd voor je vak en ben je een problemsolver die vlot in team kan werken.

Wat mag je verwachten?

Als Cloud Infrastructure Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving en kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!