Support Engineer

  • Location: Gent
  • Job #23573

Vast Contract – Regio Gent
#supportengineer #troubleshooting #helpdesk

Onze partner is op zoek naar een Support Engineer om hun IT support team te versterken. Dit sterk groeiend dienstverlenend IT-bedrijf is gelegen in de regio Gent en treedt op als IT integrator van veilige datasnelwegen, complexe voice-oplossingen, VoIP telefonie, Wifi, camerabewaking, netwerkbeveiliging, … Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Support Engineer werk je nauw samen in een team van support engineers en krijg je de verantwoordelijkheid over de 1ste & 2de lijnsupport voor de B2B klanten. Je treedt daarbij op als eerste contactpersoon voor IT gerelateerde issues. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Binnenkomende tickets behandelen
  • Technische ondersteuning bieden op vlak van VoIP, TCP/IP, routing, switching, LAN/Wifi,…
  • Oplossen van technische problemen en escalaties doormiddel van begrijpelijk instructies en begeleiding
  • Verzorgen van een goede interne en externe communicatie
  • Incidenten, oplossingen en procedures documenteren
  • Ondersteuning bieden on-the-field m.b.t. installaties, updates, …

Jouw profiel?

Als Support Engineer, beschik je idealiter over een IT gerelateerde bachelor of een eerste relevante werkervaring. Verder heb je een goede netwerkkennis (VoIP, routing, switching, LAN/Wifi, …). Kennis m.b.t. firewall is een pluspunt. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels en werk je graag klant- en oplossingsgericht. Tot slot ben je een teamspeler die ook vlot  autonoom aan de slag kan.

Wat mag je verwachten?

Als Support Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je ook genieten van een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen). Tot slot kom je terecht in een familiale omgeving met aandacht voor teambuildingactiviteiten en krijg je de mogelijkheid tot telewerken.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!