5G Engineer

  • Location: Oostende
  • Type: Perm
  • Job #23387
Vast Contract – Regio Oostende
#IT #netwerk #5G

Onze partner is op zoek naar een 5G Engineer om hun team te versterken. Dit dienstverlenend IT bedrijf is gelegen in de regio Oostende en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van distributieplatformen en het leveren van network operation services, cloud computing solutions, etc. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als 5G Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over het ontwerpen en implementeren van netwerkprojecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

Klanten adviseren in hun huidige aanpak en oplossingen voorzien
4G/5G private netwerken ontwerpen en implementeren
• Analyses voeren m.b.t. netwerkprestaties
• Identificeren van optimalisatiemogelijkheden
Technische documentatie voorzien
• Deelnemen aan innovatieve projecten
• Onderhouden van operationele- en productiegerelateerde omgevingen
• Instaan voor 3de lijnsupport

Jouw profiel?

Als 5G Engineer beschik je over een masterdiploma in elektronica/ICT. Ervaring in een telecom-omgeving is een pluspunt. Je hebt een diepgaande kennis over 4G & 5G netwerkprotocollen- en architectuur, 5G mobiele telefoons en routers, … Kennis over 3GPP specificaties zijn een pluspunt. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Tot slot ben je een flexibele teamspeler met een analytisch denkvermogen die graag oplossingsgericht werkt.

Wat mag je verwachten?

Als 5G Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je ook genieten van een competitieve verloning met een compleet pakket aan extralegale voordelen inclusief bedrijfswagen. Tot slot kom je terecht in een ambitieuze omgeving met een no-nonsense mentaliteit en kan je werken in glijdende uren met de mogelijkheid tot telewerken.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!