Solution Architect

  • Lieu: Oostende
  • Type : Perm
  • Travail #24692
Vast Contract – Regio Oostende
#IT #analyse #architectuur

Onze partner is op zoek naar een Solutions Architect om hun team te versterken. Dit dienstverlenend IT bedrijf is gelegen in de regio Oostende en is gespecialiseerd in het bieden van software, netwerkinfrastructuur, veiligheid, systeemintegratie, platformen,… voor on- en offshore markten. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden? 

Als Solutions Architect krijg je de verantwoordelijkheid over de vertaling van de behoefteanalyse van interne stakeholders en klanten naar technische oplossingen specifiek gericht op de uitdagingen in de offshore markt. Je ontwerpt daarbij gedetailleerde IT-architecturen die voldoen aan de eisen van de functionaliteit, schaalbaarheid, beveiliging en prestaties. Vervolgens begeleid je de implementatie van de oplossingen inclusief testen, valideren en de in productie name. Je werkt daarbij nauw samen met leveranciers en partners voor de best mogelijke oplossingen. Tot slot blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën.

Jouw profiel?

Als Solutions Architect ben je minimaal in het bezit van een bachelor in informatica aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring als IT-architect. Ook ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een sterk analytisch inzicht met een passie voor het ontwerpen van complexe IT-oplossingen. Tot slot ben je een teamspeler met een proactieve en resultaatgerichte werkstijl.

Wat mag je verwachten?

Als Solutions Architect mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een compleet pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een dynamische no-nonsense omgeving, kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Attachez un curriculum vitae. Les types de fichiers acceptés sont des DOCX, and PDF.

Nous téléchargeons votre application. Il peut prendre quelques instants pour lire votre curriculum vitae. Veuillez patienter!