Support Engineer

  • Location: Ronse
  • Type: Perm
  • Job #25019
Vast Contract – Regio Ronse
#IT #support #helpdesk

Onze partner is op zoek naar een Support Engineer om hun IT team te versterken. Dit toonaangevend industrieel bedrijf is gelegen in de regio Ronse en is actief in de textielindustrie. Ben je op zoek naar zo’n uitdaging? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het behandelen van vragen en het oplossen van problemen voor de eindgebruiker. Je treedt daarbij op als eerste aanspreekpunt en escaleert problemen naar tweede lijn indien nodig. Verder ondersteun je bij het beheer en de configuratie van het hardware materiaal. Tot slot verzorg je een correcte registratie en documentatie van de tickets.

Jouw profiel?

Als Support Engineer heb je een solide basiskennis van IT en toon je interesse in technische ondersteuning. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands, Engels en Frans. Tot slot ben je analytisch ingesteld en heb je een klantgerichte en oplossingsgerichte mindset.

Wat mag je verwachten?

Als Support Engineer mag je rekenen op uitgebreide trainingen en opleidingen om jezelf te ontplooien op professioneel vlak. Daarnaast kan je genieten van een competitieve verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Tot slot kom je terecht in een dynamische omgeving en kan je werken in glijdende uren en krijg je de mogelijkheid tot telewerken

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels@experis.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOCX, and PDF.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!