Functioneel & Business Analist

 • Location: Antwerpen
 • Job #21574

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

​Als marktleider in het oplossen van betaalconflicten voor zowel kleine als grote opdrachtgevers, is onze klant een vooruitstrevend gerechtsdeurwaarderskantoor met een hypermoderne aanpak van projecten in heel België. Onze focus ligt op de menselijke benadering van ons beroep, die nauw verbonden is met de ontwikkeling van innovatieve producten.

Wij zoeken een enthousiaste Functioneel en Business Analist die de brug vormt tussen de business en IT-leveranciers. Je ondersteunt collega's bij vraagstukken, begeleidt workshops en vertaalt nauwgezet de businesswensen naar concrete vereisten. Daarnaast verifieer en valideer je behoeften, breng je businessprocessen in kaart en rapporteer je aan de projectmanager. Je ondersteunt ook bij visuele concepten, coördineert testfasen en voert analyses uit. Je denkt bovendien mee over de ontwikkeling van de IT-organisatie.

De functioneel en business analist die we zoeken bezit de volgende vaardigheden:

 • Minimaal 3 jaar ervaring als Functioneel en Business Analist

 • Vertrouwd zijn met de Agile en Waterfall manier van werken

 • Ervaring hebben met Jira & Confluence

 • Je spreekt vloeiend Nederlands, goed Engels en kennis van het Frans is een plus

 • Sterk analystisch vermogen, communicatief en stressbestendig​

Bij ons kun je als functioneel en business analist verwachten dat je een centrale rol in onze organisatie krijgt, waar je je expertise kunt uitbouwen, kunt samenwerken met aangename collega's, kunt genieten van een dynamische en ambitieuze omgeving die constant inzet op (digitale) innovatie, een duurzame samenwerking en een mooi salaris met aanvullende voordelen.

Junior service desk medewerker

 • Location: Antwerpen
 • Job #22496

Bij ons dragen we bij aan de oplossing en preventie van betalingsgeschillen. Onze teamleden houden elke klant nauwlettend in de gaten, wat resulteert in een scherpe alertheid voor gevoelige zaken. We leggen de nadruk op het bevorderen van soepele communicatie en het gebruik van intelligente technologieën.

In de rol van Junior Service Desk Medewerker ben je verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning aan collega's bij ICT-technische problemen. Dit omvat het beheren van ons ticketsysteem en het valideren van de volledigheid van ticketinformatie. Als Junior Service Desk Medewerker ben je ook de eerste contactpersoon voor incidenten, waarbij je deze zorgvuldig en efficiënt oplost, soms via telefonisch contact. Naast incidentenbeheer voer je operationele taken uit, zoals het gereedmaken van computers, het uitvoeren van installaties en het oplossen van minder complexe problemen. Als Junior Service Desk Medewerker is het van groot belang om het ticketsysteem nauwkeurig bij te werken, zodat collega's kunnen voortbouwen op jouw eerder uitgevoerde werk.

Je hebt ook als Junior Service Desk Medewerker een proactieve rol waarin je terugkerende problemen identificeert en naar duurzame oplossingen zoekt. Het doel is om continue dienstverlening en ondersteuning te bieden aan de business en/of gebruikers, waardoor de ICT-omgeving soepel blijft draaien.​

De junior service desk medewerker die we zoeken bezit de volgende troeven:

 • Je bent in het bezit van een opleiding in ICT/Informatica
 • Je hebt een goede kennis van het MS Office-pakket
 • Je beschikt over probleemoplossend denkvermogen, klantgericht ingesteld en denkt na over mogelijke verbeteringstrajecten         
 • Je beschikt over uitstekende communicatie-skills en bent hands-on en neemt initiatief
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en Kennis van het Frans is een pluspunt

​Bij ons krijg je een vast contract omdat we in jou geloven. Je komt als junior service desk medewerker te werken in een marktleidend bedrijf in de juridische sector, met een competitief verloningspakket en extralegale voordelen. De mogelijkheid om door te groeien is aanwezig, en we bieden begeleiding van een coach om je op weg te helpen bij het begin.

IT Manager

 • Location: Antwerpen
 • Job #22495

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een bloeiend IT-team dat momenteel een extra dosis enthousiasme en leiderschap nodig heeft. Ons IT-team is divers en bestaat uit talenten met uiteenlopende achtergronden. We zijn op zoek naar een proactieve IT manager die innovatief denkt, gedegen ervaring heeft en bereid is om onze IT-afdeling naar nieuwe hoogten te leiden.

Als IT Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden, coördineren en motiveren van ons IT-team om optimale prestaties te bereiken. Je speelt een cruciale rol in het verbeteren van de efficiëntie en het succes van onze IT-afdeling. Je werkt aan diverse IT-projecten en bent in staat om de brug te slaan tussen technische expertise en de behoeften van de business.

Je wordt betrokken bij een breed scala aan initiatieven, waaronder de ontwikkeling van onze website en webapplicatie, de implementatie van een cafetariaplan, het aanpassen van IT-beleidsrichtlijnen, het beheren van supporttickets en zo veel meer! Je coördineert en beheert IT-projecten van concept tot implementatie, implementeert en beheert het Learning & Development-platform, en werkt samen met accountmanagers om IT-oplossingen te implementeren. Daarnaast ontwikkel en schrijf je IT-beleidsrichtlijnen en procedures, communiceer je met externe leveranciers om IT-oplossingen te vinden en kosten te beheren, en analyseer en rapporteer je over de budgetten en uitgaven van IT-projecten.

De ideale kandidaat heeft ervaring in het nemen van beslissingen op basis van zakelijke en technische behoeften, en bekendheid met IT-budgetbeheer met de volgende vaardigheden:

 • Minimaal 20 jaar ervaring in IT-projectmanagement
 • Vertrouwd zijn met de Agile en Waterfall manier van werken
 • Ervaring hebben met Jira & Confluence
 • Je spreekt vloeiend Nederlands, goed Engels en kennis van het Frans is een plus
 • sterke technische en analytische vaardigheden, een innovatieve mindset, uitstekende communicatieve skills

Deze functie biedt een uitdagende positie met de mogelijkheid om onze IT-afdeling te transformeren binnen een inspirerende werkomgeving, waarin je samenwerkt met een divers en getalenteerd team. We bieden een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, evenals ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bovendien krijg je de kans om actief bij te dragen aan de groei en innovatie van ons bedrijf. Uiteraard met ook ontspannende activiteiten zoals een teambuilding, BBQ feestje en zo veel meer. Als jij een gedreven IT-professional bent die graag de leiding neemt en innovatieve oplossingen zoekt, willen we graag van je horen!

Super User

 • Location: MECHELEN
 • Job #22415

Ben je klaar om je IT-carrière naar een hoger niveau te tillen? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gepassioneerde en gemotiveerde support engineer om ons uitzonderlijke team te versterken. Dit is een fantastische kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een echte impact te maken in een dynamische omgeving.

Als support engineer ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de operationele IT-systemen, zowel hardware als software. Daarnaast fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor gebruikers en bied je ondersteuning bij verschillende toepassingen.

Als support engineer ben je verantwoordelijk voor het beheren van hardware en applicaties, inclusief inventarisatie, regelmatige controles, registratie en evaluatie van problemen, samenwerking met de IT-helpdesk, testen van nieuwe versies, optimalisatie van workflows en implementatie van nieuwe applicaties. Als support engineer bied je gebruikers informatie over verschillende applicatiefuncties, bewaak je procedures en zorg je voor correct gebruik van applicaties, creëer je gebruikershandleidingen en verzorg je trainingssessies, en ontwikkel je ad hoc applicaties of query's en genereer je rapporten op verzoek van gebruikers.

De support engineer die we zoeken bezit de volgende vaardigheden:

 • Bachelordiploma in een ICT richting of gelijkwaardig door ervaring.
 • Een eerste ervaring in een support/Service desk rol
 • Grondige kennis van Windows, MS Office. Ervaring of kennis van WMD is een plus.
 • Analytisch ingesteld en denkt oplossingsgericht
 • Vloeiend Nederlands, Engels en Frans is een pluspunt

Laat deze spannende kans niet aan je voorbijgaan om integraal onderdeel van het team te worden. Als support engineer krijg je leuke opleidingen (ook in het buitenland), doorgroeimogelijkheden en zoveel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen! Solliciteer vandaag nog naar de functie van IT Super User en laat je IT-vaardigheden schitteren!

1st line support engineer

 • Location: ANTWERPEN
 • Job #22403

Als Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning bij diverse IT-producten, zoals opslag, netwerken, beveiliging en applicaties. Je analyseert en lost complexe problemen op, identificeert herhalende kwesties en verbetert de dienstverlening proactief.

Met jouw technische expertise werk je samen met systeemarchitecten om de optimale werking van onze IT-infrastructuur te waarborgen, inclusief beschikbaarheid, kwaliteit en innovatie. Binnen interne projecten draag je bij aan IT-taken en werk je aan het opbouwen van kennis en documentatie. Je monitort de IT-infrastructuur, zorgt voor efficiënte gegevenstransacties en automatiseert repetitieve taken.

Je neemt deel aan ons wachtsysteem, waarbij je alarmmeldingen afhandelt en problemen oplost of doorverwijst naar collega's indien nodig. Een sterke interesse in bovengenoemde technologieën en tools is essentieel. In deze rol verwachten we communicatieve vaardigheden, teamwork, hulpvaardigheid en klantgerichtheid. Je kunt zelfstandig aanvullende informatie verzamelen om complexe problemen op te lossen met doorzettingsvermogen. Het nauwgezet volgen van procedures, bijhouden van actuele administratie en nemen van verantwoordelijkheid voor toegewezen taken zijn integraal voor deze functie.

De support engineer die we zoeken beheerst de Nederlandse taal vloeiend en bezit de volgende vaardigheden:

 • Je hebt ervaring als support engineer met sterke generalistische IT kennis
 • Je hebt een zeer goede kennis van: Windows server en Windows Client besturingssystemen.
 • Je hebt ook ervaring met technologieën als: Powershell, Active Directory omgevingen, M365 Azure, Office 365, SQL server (troubleshooting, scripts maken, configuratie server kant),..
 • Je bent vertrouwd met algemene netwerktechnologieën zoals DNS, DHCP, subnetting, TCP,..
 • Basis kennis: System Center Operations Manager, Internet Information Services for Windows Server, PRTG Network Monitor, Grafana, BMC Control-M, Axway,..

Bij ons kom je in een innovatieve, informele omgeving met volop groeikansen en aantrekkelijke beloningen, inclusief een bedrijfswagen. Je kunt rekenen op training en een positieve sfeer met behulpzame collega's. We zijn goed bereikbaar en bieden parkeergelegenheid.

Data engineer

 • Location: ANTWERPEN
 • Job #22364

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

Als Data Engineer identificeer je welke informatie de business nodig heeft uit de data voor commerciële of strategische doeleinden. Je bouwt datamodellen, zet ETL-processen op en onderhoudt en optimaliseert de datawarehouse omgeving en datastromen. Je ontwikkelt visualisaties en rapporten en zorgt ervoor dat de data correct toegankelijk is voor de business.

Complexe problemen los je op door jouw analytische ingesteldheid. Ook is communiceren één van jouw sterke punten en weet technische informatie goed over te brengen. Je begrijpt de wensen en behoeften van de interne klant en zorgt ervoor dat de oplossingen die je ontwikkelt daarop aansluiten. Verder doe je proactief suggesties voor proces- en systeemverbeteringen.

De ideale Data Engineer bezit de volgende vaardigheden:

 • Bachelor- of Masterdiploma in Informatica
 • Enkele jaren relevante werkervaring in Data Engineering
 • Ervaring met Microsoft SQL
 • Ervaring met Power BI, DAX en Python
 • Kennis Azure Data Factory en Azure Databricks is een plus

Je komt bij de grootste en meest innovatieve Belgische verzekeringsmakelaar terecht, waar medewerkers cruciaal zijn voor ons succes. Ons enthousiaste team wacht om je te verwelkomen. We bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden, hebben een open bedrijfscultuur en een aantrekkelijk verloningspakket met o.a. een bedrijfswagen.

Scrum Master/Business Analist

 • Location: ANTWERPEN
 • Job #22292

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

Als Scrum Master leid je een agile-team, definieer je de opdracht met de Product Owner en ondersteun je bij backlog-beheer. Je stelt budgetten en planningen op en organiseert sprint-evenementen. Als business analist vertaal je de behoeften van de Product Owner en de business naar gedetailleerde User Stories. Je bewaakt voortgang, kwaliteit en budget, organiseert een maandelijkse stuurgroep en stemt planningen af met andere IT-teams.

Met een scherp analytisch denkvermogen ben je tevens bereid om flexibel te denken en innovatieve oplossingen voor te stellen. Je benadert je werk methodisch en gestructureerd, waarbij je uitblinkt in organisatie. Het behouden van overzicht en aandacht voor detail zijn jouw sterke punten. Deadlines respecteer je nauwgezet, en je hebt de vaardigheid om de juiste prioriteiten te stellen.

Van onze scrum master & business analist verwachten wij de volgende eigenschappen:

 • Je hebt een sterke ervaring als Scrum Master en in business analyse
 • Je bent in staat de organisatie in zijn geheel te bekijken. Ervaring in de verzekeringssector is een pluspunt.
 • Op basis van input van de business ben je in staat heldere requirements uit te schrijven.
 • Je beschikt over communicatieve vaardigheden, bent sociaal vaardig en beschikt over een stevige dosis overtuigingskracht om de mensen rondom jou te inspireren en motiveren.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands (zowel mondeling als schriftelijk) en hebt een goede kennis van het Engels.

Je komt bij de grootste en meest innovatieve Belgische verzekeringsmakelaar terecht, waar medewerkers cruciaal zijn voor ons succes. Ons enthousiaste team wacht om je te verwelkomen. We bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden, hebben een open bedrijfscultuur en een aantrekkelijk verloningspakket met o.a. een bedrijfswagen.

2nd line Support Engineer

 • Location: ANTWERPEN
 • Job #22326

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup – een wereldleider, en voor meer dan 70 jaar en een erkende pionier in de branche. Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en gebruiken we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals. Daarom wenden meer dan 80% van de Fortune Global 500 zich tot ons voor de zoektocht naar het nodige professionele talent, dat hen onderscheidt.

Je verleent ondersteuning aan eindgebruikers bij operationele incidenten met ICT systemen en end-user devices met als doel de individuele eindgebruiker verder te helpen en de continuïteit binnen de organisatie te garanderen. Je beantwoordt klantgericht mondelinge en schriftelijke vragen : je bent begripvol en neemt ownership om tot een oplossing te komen. Je voelt moeiteloos aan wanneer voor problem solving je de collega’s van IT-system Support betrekt.

Je volgt openstaande tickets goed op, informeert de eindgebruiker regelmatig over de status en komt gemaakt beloftes na. Je ondersteunt de eigen afdelingsprojecten en deze van de business. Dankzij je aandacht voor signalen (klachten en opportuniteiten) van de eindgebruikers, kan je een actieve bijdrage leveren aan veranderingen die zorgen voor zowel de professionalisering als de verhoging van de kwaliteit van de dienstverlening. Spontaan zorg je ervoor dat je technische know-how op peil blijft en vraagt om extra opleiding indien gewenst. Je waakt mee over de spreiding en opbouw van kennis en documentatie over onze omgeving binnen het Helpdesk team. Je zorgt voor alle initiatieven die noodzakelijk zijn om een optimale service aan te bieden.

De gedreven 2nd line support engineer die we zoeken is leergierig, teamgericht en communicatief met de volgende vaardigheden:

 • Je hebt een IT opleiding achter de rug en hebt reeds ervaring opgebouwd als helpdesk medewerker, support officer of analyst
 • Je kan terugvallen op een sterke generalistische IT kennis:
  • Je hebt een zeer goede kennis van MS Office, alsook kennis van alle systemen die door eindgebruikers worden gehanteerd
  • Je hebt expertise met Windows server en Windows Client besturingssystemen.
  •  Je hebt noties van, en interesse in de technologieën die op de markt beschikbaar zijn, bijvoorbeeld: Powershell scripting, Active Directory omgevingen, Microsoft Cloud ecosystemen, M365 Azure, VMWare Vsphere, MS Exchange en mail technologieën.
  • Daarnaast is basiskennis van MS SQL databasebeheer en gebruikservaring met SCCM, MEM iPhone / Android Os mooi meegenomen.
 • Je kan jezelf perfect uitdrukken in het Nederlands

Als 2nd line support engineer kom je terecht bij een innovatieve en toonaangevende speler binnen de verzekeringen. Je krijgt opleiding en een ruime aanbod aan opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een toffe team, informele werksfeer en korte communicatielijnen. Je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen. Interesse? Stuur je CV naar marwa.bouzegta@experis.be .

.NET Developer

 • Location: Westerlo
 • Job #22324

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

Onze business unit ontwikkelt software voor hulpverleningsdiensten. Na een inwerkperiode, waarin je onze organisatie en methodologieën leert kennen, ben je als .net developer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van web gebaseerde oplossingen en mobiele apps, zowel front-end als back-end. Je werkt nieuwe functionaliteiten uit op basis van een functionele analyse en staat in voor de technische implementatie. Je werkt aan nieuwe web- en cloudoplossingen met de nieuwste technologieën en methodologieën zoals DevOps, Agile, Scrum en Test Driven Development. Je zorgt voor kwaliteit en klantgerichtheid gedurende het hele ontwikkelingsproces.

Als .NET developer beschik je over een sterk analytisch denkvermogen, bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband gestructureerd te werken, erkent het belang van planning en respecteert deadlines, maar bent flexibel wanneer nodig, en je werkt klantgericht zonder de commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen. Ervaring in ontwikkeling van mobiele toepassingen is zeker een meerwaarde.

We verwachten van onze nieuwe collega .net developer de volgende eigenschappen:

 • Opleiding informatica of gelijkwaardig aan ervaring
 • Je hebt ervaring in .NET ontwikkeling en idealiter ook al binnen Angular. De volgende programmeertalen zijn jouw dagdagelijkse werkveld: C#, HTML(5), CSS, JavaScript, TypeScript, JQuery
 • Je hebt ervaring met SQL-server en kent het belang van database-design
 • Je kan je vinden in de methodologieën van Agile en scrum
 • Vloeiend Nederlands, andere talen zijn een plus

Je krijgt als .NET developer een vast contract bij een gerenommeerd bedrijf met 50 jaar ervaring in informatisering van lokale overheden, wat zorgt voor werkzekerheid. Daarbij bieden we een competitief salarispakket met diverse extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Je profiteert van flexibele werktijden en de mogelijkheid om tot 3 dagen per week vanuit huis te werken. Onze kantoren zijn gemakkelijk bereikbaar, en we bieden zelfs de optie voor fietsleasing. Je hebt toegang tot voortdurende on-the-job en externe trainingen om je vaardigheden te verbeteren, en ervaren collega's staan altijd klaar om je te ondersteunen en te adviseren.

System Engineer

 • Location: ANTWERPEN
 • Job #22278

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

Binnen jouw functie als system engineer heb je diverse verantwoordelijkheden. Je biedt ondersteuning bij complexe vraagstukken over uiteenlopende producten, zoals storage, netwerken, security en meer. Je spoort problemen op, zoekt oplossingen, en voert wijzigingen uit. Herhaaldelijke problemen analyseer je en je presenteert concrete oplossingen.

Samen met architecten zorg je voor optimale prestaties van de IT-infrastructuur, waarbij beschikbaarheid, kwaliteit en vernieuwing gewaarborgd blijven. Je draagt bij aan interne IT-projecten en houdt toezicht op monitoring en datatransacties met partners. Ook automatiseer je herhalende taken en neem je deel aan een wachtsysteem waarin je bij alarmsignalen actie onderneemt.

Je bent als system engineer communicatief, teamgericht en hulpvaardig, met een klantgerichte instelling. Bij complexe problemen zoek je zelfstandig naar oplossingen, werk je efficiënt en schakel je tijdig hulp in wanneer nodig. Je volgt procedures en houdt je administratie up-to-date. Je neemt verantwoordelijkheid voor vragen en toont vastberadenheid bij het vinden van oplossingen.

De systeem engineer die we zoeken heeft een sterke generalistische IT kennis met de volgende eigenschappen:

 • Je hebt reeds ervaring opgebouwd als system engineer of support engineer.
 • Sterke kennis van: Windows server en Windows Client besturingssystemen.
 • Ervaring met technologieën als: Powershell, Active Directory omgevingen, M365 Azure, Office 365, SQL server (troubleshooting, scripts maken, configuratie server kant),..
 • Je bent vertrouwd met algemene netwerktechnologieën zoals DNS, DHCP, subnetting, TCP,..
 • Idealiter heb je ook een basiskennis van het volgende, interesse om ze te willen leren, kennen is wel een must: System Center Operations Manager, Internet Information Services for Windows Server, PRTG Network Monitor, Grafana, BMC Control-M, Axway,..

Als system engineer kom je terecht bij een innovatieve en vooraanstaande speler in het hartje van Antwerpen.Je krijgt training, groeikansen en aantrekkelijke vergoedingen, incl. een bedrijfswagen! We hebben boeiende projecten, een positieve teamdynamiek en gemakkelijke toegang met eigen parkeergelegenheid.