.NET Developer

  • Location: Westerlo
  • Job #22324

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

Onze business unit ontwikkelt software voor hulpverleningsdiensten. Na een inwerkperiode, waarin je onze organisatie en methodologieën leert kennen, ben je als .net developer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van web gebaseerde oplossingen en mobiele apps, zowel front-end als back-end. Je werkt nieuwe functionaliteiten uit op basis van een functionele analyse en staat in voor de technische implementatie. Je werkt aan nieuwe web- en cloudoplossingen met de nieuwste technologieën en methodologieën zoals DevOps, Agile, Scrum en Test Driven Development. Je zorgt voor kwaliteit en klantgerichtheid gedurende het hele ontwikkelingsproces.

Als .NET developer beschik je over een sterk analytisch denkvermogen, bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband gestructureerd te werken, erkent het belang van planning en respecteert deadlines, maar bent flexibel wanneer nodig, en je werkt klantgericht zonder de commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen. Ervaring in ontwikkeling van mobiele toepassingen is zeker een meerwaarde.

We verwachten van onze nieuwe collega .net developer de volgende eigenschappen:

  • Opleiding informatica of gelijkwaardig aan ervaring
  • Je hebt ervaring in .NET ontwikkeling en idealiter ook al binnen Angular. De volgende programmeertalen zijn jouw dagdagelijkse werkveld: C#, HTML(5), CSS, JavaScript, TypeScript, JQuery
  • Je hebt ervaring met SQL-server en kent het belang van database-design
  • Je kan je vinden in de methodologieën van Agile en scrum
  • Vloeiend Nederlands, andere talen zijn een plus

Je krijgt als .NET developer een vast contract bij een gerenommeerd bedrijf met 50 jaar ervaring in informatisering van lokale overheden, wat zorgt voor werkzekerheid. Daarbij bieden we een competitief salarispakket met diverse extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Je profiteert van flexibele werktijden en de mogelijkheid om tot 3 dagen per week vanuit huis te werken. Onze kantoren zijn gemakkelijk bereikbaar, en we bieden zelfs de optie voor fietsleasing. Je hebt toegang tot voortdurende on-the-job en externe trainingen om je vaardigheden te verbeteren, en ervaren collega's staan altijd klaar om je te ondersteunen en te adviseren.