Junior service desk medewerker

  • Location: Antwerpen
  • Job #22496

Bij ons dragen we bij aan de oplossing en preventie van betalingsgeschillen. Onze teamleden houden elke klant nauwlettend in de gaten, wat resulteert in een scherpe alertheid voor gevoelige zaken. We leggen de nadruk op het bevorderen van soepele communicatie en het gebruik van intelligente technologieën.

In de rol van Junior Service Desk Medewerker ben je verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning aan collega's bij ICT-technische problemen. Dit omvat het beheren van ons ticketsysteem en het valideren van de volledigheid van ticketinformatie. Als Junior Service Desk Medewerker ben je ook de eerste contactpersoon voor incidenten, waarbij je deze zorgvuldig en efficiënt oplost, soms via telefonisch contact. Naast incidentenbeheer voer je operationele taken uit, zoals het gereedmaken van computers, het uitvoeren van installaties en het oplossen van minder complexe problemen. Als Junior Service Desk Medewerker is het van groot belang om het ticketsysteem nauwkeurig bij te werken, zodat collega's kunnen voortbouwen op jouw eerder uitgevoerde werk.

Je hebt ook als Junior Service Desk Medewerker een proactieve rol waarin je terugkerende problemen identificeert en naar duurzame oplossingen zoekt. Het doel is om continue dienstverlening en ondersteuning te bieden aan de business en/of gebruikers, waardoor de ICT-omgeving soepel blijft draaien.​

De junior service desk medewerker die we zoeken bezit de volgende troeven:

  • Je bent in het bezit van een opleiding in ICT/Informatica
  • Je hebt een goede kennis van het MS Office-pakket
  • Je beschikt over probleemoplossend denkvermogen, klantgericht ingesteld en denkt na over mogelijke verbeteringstrajecten         
  • Je beschikt over uitstekende communicatie-skills en bent hands-on en neemt initiatief
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en Kennis van het Frans is een pluspunt

​Bij ons krijg je een vast contract omdat we in jou geloven. Je komt als junior service desk medewerker te werken in een marktleidend bedrijf in de juridische sector, met een competitief verloningspakket en extralegale voordelen. De mogelijkheid om door te groeien is aanwezig, en we bieden begeleiding van een coach om je op weg te helpen bij het begin.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!