IT Manager

  • Location: Antwerpen
  • Job #22495

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een bloeiend IT-team dat momenteel een extra dosis enthousiasme en leiderschap nodig heeft. Ons IT-team is divers en bestaat uit talenten met uiteenlopende achtergronden. We zijn op zoek naar een proactieve IT manager die innovatief denkt, gedegen ervaring heeft en bereid is om onze IT-afdeling naar nieuwe hoogten te leiden.

Als IT Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden, coördineren en motiveren van ons IT-team om optimale prestaties te bereiken. Je speelt een cruciale rol in het verbeteren van de efficiëntie en het succes van onze IT-afdeling. Je werkt aan diverse IT-projecten en bent in staat om de brug te slaan tussen technische expertise en de behoeften van de business.

Je wordt betrokken bij een breed scala aan initiatieven, waaronder de ontwikkeling van onze website en webapplicatie, de implementatie van een cafetariaplan, het aanpassen van IT-beleidsrichtlijnen, het beheren van supporttickets en zo veel meer! Je coördineert en beheert IT-projecten van concept tot implementatie, implementeert en beheert het Learning & Development-platform, en werkt samen met accountmanagers om IT-oplossingen te implementeren. Daarnaast ontwikkel en schrijf je IT-beleidsrichtlijnen en procedures, communiceer je met externe leveranciers om IT-oplossingen te vinden en kosten te beheren, en analyseer en rapporteer je over de budgetten en uitgaven van IT-projecten.

De ideale kandidaat heeft ervaring in het nemen van beslissingen op basis van zakelijke en technische behoeften, en bekendheid met IT-budgetbeheer met de volgende vaardigheden:

  • Minimaal 20 jaar ervaring in IT-projectmanagement
  • Vertrouwd zijn met de Agile en Waterfall manier van werken
  • Ervaring hebben met Jira & Confluence
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, goed Engels en kennis van het Frans is een plus
  • sterke technische en analytische vaardigheden, een innovatieve mindset, uitstekende communicatieve skills

Deze functie biedt een uitdagende positie met de mogelijkheid om onze IT-afdeling te transformeren binnen een inspirerende werkomgeving, waarin je samenwerkt met een divers en getalenteerd team. We bieden een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, evenals ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bovendien krijg je de kans om actief bij te dragen aan de groei en innovatie van ons bedrijf. Uiteraard met ook ontspannende activiteiten zoals een teambuilding, BBQ feestje en zo veel meer. Als jij een gedreven IT-professional bent die graag de leiding neemt en innovatieve oplossingen zoekt, willen we graag van je horen!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!