Super User

  • Location: MECHELEN
  • Job #21407

Ben je klaar om je IT-carrière naar een hoger niveau te tillen? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gepassioneerde en gemotiveerde support engineer om ons uitzonderlijke team te versterken. Dit is een fantastische kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een echte impact te maken in een dynamische omgeving.

Als support engineer ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de operationele IT-systemen, zowel hardware als software. Daarnaast fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor gebruikers en bied je ondersteuning bij verschillende toepassingen.

Als suport engineer ben je verantwoordelijk voor het beheren van hardware en applicaties, inclusief inventarisatie, regelmatige controles, registratie en evaluatie van problemen, samenwerking met de IT-helpdesk, testen van nieuwe versies, optimalisatie van workflows en implementatie van nieuwe applicaties. Als support engineer bied je gebruikers informatie over verschillende applicatiefuncties, bewaak je procedures en zorg je voor correct gebruik van applicaties, creëer je gebruikershandleidingen en verzorg je trainingssessies, en ontwikkel je ad hoc applicaties of query's en genereer je rapporten op verzoek van gebruikers.

De support engineer die we zoeken bezit de volgende vaardigheden:

  • Bachelordiploma in een ICT richting of gelijkwaardig door ervaring.
  • Een eerste ervaring in een support/Service desk rol
  • Grondige kennis van Windows, MS Office. Ervaring of kennis van WMD is een plus.
  • Analytisch ingesteld en denkt oplossingsgericht
  • Vloeiend Nederlands, Engels en Frans is een pluspunt

Laat deze spannende kans niet aan je voorbijgaan om integraal onderdeel van ons team te worden. Als support engineer krijg je leuke opleidingen (ook in het buitenland), doorgroeimogelijkheden en zoveel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen! Solliciteer vandaag nog naar de functie van IT Super User en laat je IT-vaardigheden schitteren!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!