Applicatie Beheerder

  • Location: ANTWERPEN
  • Job #21342

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

Ben jij een echte probleemoplosser met een scherp analytisch brein? Met jouw proactieve en zelfstandige werkhouding weet je altijd resultaten te behalen. Je bent een meester in het organiseren, plannen en monitoren van taken. Bovendien heb je oog voor zelfs de kleinste details. Kom en maak van elke uitdaging met jouw skills een feestje als applicatiebeheerder!

Als IT Applicatiebeheerder werk je samen met twee collega's aan het inrichten en onderhouden van applicaties binnen onze organisatie. Je hebt de verantwoordelijkheid om constructief samen te werken met verschillende afdelingen en leveranciers. Daarnaast draag je bij aan nieuwe of verbeteringsprojecten en neem je deel aan de uitvoering van bijbehorende taken. Het oplossen van problemen en beantwoorden van vragen vanuit de business behoort ook tot jouw taken. Je voert onderhoud uit op de data en zorgt ervoor dat de documentatie wordt bijgewerkt na aanpassingen.

  • Bachelordiploma of gelijkwaardige ervaring.
  • Kennis en/of ervaring met ERP, CRM en vergelijkbare IT-systemen/processen.
  • Kennis en vaardigheden in SQL en Office 365.
  • Vloeiend in Nederlands, Engels en Frans.
  • Flexibele werkhouding, geen negen-tot-vijf-mentaliteit.

Je stapt als applicatiebeheerder in een wereld vol mogelijkheden met een functie waarin je autonomie omarmt en tegelijkertijd een fantastisch team hebt dat je ondersteunt bij het bereiken van je doelen. Met onze hoogwaardige topproducten en ongeëvenaarde ondersteuning, ben je in staat om een buitengewone service te leveren. En alsof dat nog niet genoeg is, wacht er een verleidelijk salarispakket op je, inclusief aantrekkelijke extralegale voordelen en een bedrijfswagen! Je wordt niet alleen beloond voor je harde werk, maar ook verwend met geweldige voordelen die jouw succes nog zoeter maken.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!