Field support engineer

  • Location: ANTWERPEN
  • Job #21147

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

In jouw rol als field support engineer beantwoord en registreer je vragen van gebruikers over IT-hardware en/of software, telefonisch en via e-mail. Je lost functionele en technische incidenten en problemen op volgens afgesproken serviceniveaus. Ook beheer je het releasemanagement van nieuwe of gewijzigde werkplekgerelateerde software/hardware om systemen up-to-date te houden.

Als brugfunctie tussen verschillende partijen speel je een belangrijke rol in nieuwe projecten. Je behandelt en escaleert wijzigingsverzoeken om klanten te ondersteunen en de dienstverlening te verbeteren. Daarnaast bewaak je de prestaties van de systeemomgeving en rapporteer je fouten, bedreigingen en prestaties van de serviceprocessen.

Je stelt documentatie op voor gebruikers, systemen en productie, en zorgt ervoor dat deze correct gebruikt worden. Daarnaast houd je toezicht op de werking van verschillende applicaties en verdiep je je in onze bedrijfseigen toepassingen (Erp, cpq, salesforce, enz.).

Voor de functie van field support engineer dien je in het bezit te zijn van een Bachelor ICT of een gelijkwaardige ervaring met de volgende eigenschappen:

  • Sterk in het detecteren en definiëren van de behoeften van gebruikers
  • In staat om technisch beheer van systemen op een begrijpelijke manier aan gebruikers uit te leggen
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands, met een goede kennis van het Frans en Engels
  • Bereid om onze bedrijfseigen software aan te leren
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit

Bij ons bedrijf krijg je de kans om als support engineer te zijn waar autonomie centraal staat, terwijl je kunt rekenen op een hecht team dat je helpt bij het bereiken van je doelen. Onze producten behoren tot de absolute top en we bieden je de beste ondersteuning om een "topservice" te leveren.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook genieten van een aantrekkelijk salarispakket met fantastische extralegale voordelen. We zorgen ervoor dat je in de watten wordt gelegd.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!