Service desk engineer

  • Location: ANTWERPEN
  • Type: Perm
  • Job #20591

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

Wij zoeken een IT Service Desk engineer die verantwoordelijk is voor het bieden van eerste lijn ondersteuning voor alle IT- en technische incidenten op de terminals in Antwerpen.

In deze 24/7 service ben je betrokken bij de digitale transformatie en automatisering van onze operationele processen en systemen. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het monitoren van kritieke bedrijfssystemen en terminalapparatuur en het analyseren van problemen. Je coördineert de planning, prioriteit en toewijzing van incidenten en lost deze op indien mogelijk. Indien nodig escaleer je incidenten naar hogere niveaus van ondersteuning en volg je het proces end-to-end op. Je registreert alle stappen in het ticketsysteem, creëert werkorders, rapporten en statistieken en behandelt incidenten tijdens weekends en nachtshiften. Je geeft feedback aan operaties over beschikbaarheid en oplostijd. Je werkt regelmatig trainingen bij en hebt flexibele werkuren, inclusief weekend- en nachtwerk met rotatiesysteem.

Als service desk engineer heb je reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en bezit de volgende vaardigheden:

  • Kennis van ITIL, iSeries, netwerk, Windows, AIX en Service Desk Tool, en ervaring in 24/7 productieomgevingen
  • Ervaring met ServiceNow is een pluspunt
  • Vlotte communicator en sociaal vaardig, Accuraat en procedureel ingesteld
  • Werkt kwaliteit-, klant- en servicegericht
  • In het bezit van eigen vervoer en rijbewijs B

Ga je aan de slag als service desk engineer dan bieden we je een competitief salaris, shiftvergoeding, maaltijdcheques en ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, woon-werkvergoeding, een leuke werksfeer en tal van opleidingsmogelijkheden.

Ben jij gemotiveerd, gedreven en geïnteresseerd om bij te leren op het vlak van ICT en de organisatie? Aarzel niet om je CV te sturen naar marwa.bouzegta@experis.be .

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!