Solution Architect

  • Location: ANTWERPEN
  • Type: Perm
  • Job #19575

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

Ben jij een specialist op vlak van IT architectuur? Ga aan de slag als Solution Architect in een Microsoft gerichte (.Net / Azure) omgeving. In deze functie werk je nauw samen met je architecten, development team en infrastructuur team.

Als Solution architect ben je verantwoordelijk voor het architecturaal landschap. In dit kader zal je architecturale plannen uittekenen, onderhouden, bewaken en advies verlenen alsook de praktische uitwerking op jou nemen.

Je bent een aanspreekpunt voor het development team, infrastructuur team, externe partners, het IT management, de business en indien nodig onze klanten. Je neemt de leiding in het definiëren en uittekenen van verbetermogelijkheden aangaande ons IT landschap. Als solution architect neem je een ondersteunende rol in de uitwerking van de cloud first IT strategie voor jouw rekening. Je blijft up-to-date van nieuwe technologieën en tendensen die mogelijks een meerwaarde kunnen bieden voor onze organisatie.

De Solution architect die we zoeken is analytisch, kan onderhandelingen voeren, documenteren en heeft projectmanagement skills.

Je bent in het bezit van de volgende vaardigheden:

  • Je hebt een masterdiploma en kan een sterke ervaring voorleggen in gelijkaardige functies.
  • Je hebt ervaring met cloud technologie, ervaring met Azure is een pluspunt
  • Je hebt kennis van devops methodologie en tooling
  • Je hebt ervaring met agile delivery
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels

 

Aanbod:

Als solution architect kom je terecht bij een grote verzekeringsmakelaar. Hier hanteren ze korte communicatielijnen en krijg je vrijheid om nieuwe ideeën voor te leggen en tot stand te brengen.

Je komt terecht in een enthousiast team met toffe collega’s die je graag verwelkomen binnen de organisatie. Er is ruimte voor opleiding- en bijscholingen. Je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket inclusief bedrijfswagen, extralegale voordelen en een sociaal plan.

Interesse? Stuur je CV naar marwa.bouzegta@experis.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!