Project Manager

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #19550

Project Manager

Vast Contract – Regio Gent
#pioneer #projectmanagement #it #logistics

Onze partner is op zoek naar een ervaren project manager om hun IT team te versterken. Dit gerenommeerd bedrijf gelegen in de regio van Gent is internationaal actief binnen de logistiek en staat bekend omwille van hun integriteit, innovatie en persoonlijke aanpak.

Als project manager kom je terecht in een sterk groeiende en open omgeving en ben je de pionier in je functie om verschillende projecten in goede banen te leiden.

Jouw verantwoordelijkheden?

  • Coördineren van verschillende (grote of kleine) projecten en dit voor verschillende verstigingen
  • Gestructureerd te werk gaan en strikte opvolging van deadlines
  • Noden onderzoeken en vertalen naar acties
  • De brug slaan tussen IT en de verschillende afdelingen
  • Juiste informatie verzamelen van de verschillende stakeholders (zowel interne als externe klanten)
  • Oplossingen zoeken tijdens de project life-cycle.
  • Zorgen voor heldere communicatie en rapportering over de vooruitgang van de verschillende projecten

Profiel?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als project manager idealiter over een Bachelor opleiding in een IT richting of Supply Chain Management. Je hebt minstens 4 jaar ervaring als project manager.

Daarnaast is een sterke kennis van het Nederlands, Engels en Frans vereist.  Verder heb je affiniteit met IT en interesse in Supply Chain & Logistiek. Je aanpassingsvermogen stellen je in staat om in een snel veranderde omgeving te werken. Je kan eveneens goed het overzicht behouden en je bent stressbestendig.

Wat kan je verwachten?

Als  project manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen als pioneer in deze snel groeiende omgeving met werkzekerheid.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Jenna Van Opstal op het nummer +32 (0)497 15 98 43 of via jenna.vanopstal@experis.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!