Netwerk Security Engineer

  • Location: LEUVEN
  • Type: Perm
  • Job #19247

Experis is een toegewijde business unit van Manpower Group – een wereldleiding in arbeidsbureau’s voor meer dan 70 jaar en een rekende pionier in de branche. Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en gebruiken we dagelijks meer dan dan 38 000 bekwame professionals. Daarom wenden meer dan 80% van de Fortune Global 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt.

Onze security afdeling is in volle groei en daarom kijken wij uit naar een netwerk security engineer. Wil jij je opgebouwde security expertise binnen netwerken, cloud en applicaties implementeren? Wil je deel uitmaken van een organisatie dat bedrijven helpt om betere software sneller op de markt te krijgen? Stap mee in diverse projecten bij onze klanten als netwerk security engineer!

Als netwerk security engineer ben je zelf verantwoordelijk voor de technische security implementaties. Verder evalueer je de klantomgevingen en bepaal je in samenwerking met de klant vervolgens de nodige verbeteringen of uitbreidingen. Je komt terecht in een team van security experten en houdt ervan om jouw eigen kennis te delen met collega's. Hierbij werk je afwisselend on-site bij de klant, op kantoor en van thuis!

Als ervaren netwerk security bezit de volgende vaardigheden:

  • Aantoonbare ervaring en sterke kennis in security risico’s en security tooling
  • Ervaring in Cybersecurity: Firewall: (NGFW/traditional); IPS/IDS; Endpoint Security; Vulnerability scanning, SIEM platform, VPNs (IPSEC/SSLVPN); IAM; Privileged Access Management tools (PAM), administration rights management tools, NAC, CASB,…
  • Certificaten zoals CCNA / CCNP, Comptia Security+ of gelijkaardige certificaten zijn een pluspunt
  • Kennis van security in industriële omgevingen is een pluspunt (ervaring met IEC 62443) 
  • Naast ervaringen in security, heb je ook een sterke basis in netwerk technologieën en ontwerpen: LAN segmentatie (layer 2, layer 3), Wireless technologieën, Algemeen netwerk design

Onze partner brengt de noden rond kwaliteitsprocessen in kaart en op basis hiervan ontwikkelen we een strategie uit die bestaande processen optimaliseert. De focus ligt op kwaliteit en snelheid in het ontwikkelen van nieuwe applicaties om zo waarde te creëren bij onze klanten. Je komt als network security engineer terecht in een bedrijfscultuur die aansluit bij de noden van zelfsturende teams. Kennisdeling, ruimte voor persoonlijke evolutie en team spirit staan daarin centraal.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!