System Engineer Linux

  • Location: ANTWERPEN
  • Type: Perm
  • Job #18814

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

Als Linux system engineer zorg je voor een optimale RedHat Linux infrastructuur. Je zorgt voor Red Hat Linux server rollout en patching gebruik makend van Ansible Automation, rekening houdend met de security regels die gelden. Je ontwerpt en onderhoudt Jenkins pipelines voor Continuous Integration en geautomatiseerde deployments.

In jouw rol als system engineer linux bied je 2de lijns ondersteuning bij incidenten. Je verzorgt het incident-, probleem- en veranderingsbeheer. Je verzekert de beschikbaarheid, continuïteit en performantie. Je ontwerpt en werkt infrastructuurvoorstellen uit, in lijn met de vereisten van onze interne klanten.Je vindt een uitdaging in het aftoetsen en implementeren van technologieën die een positieve bijdrage leveren tot de objectieven van ons bedrijf. Je bent bereid om deel te nemen aan de 24/7 stand-by regeling (beurtrol). Je bent bereidt tot sporadische korte verplaatsingen in het buitenland.

De system engineer linux die we zoeken is een teamplayer met goede communicatievaardigheden, houdt van initiatief nemen, zelfstandig werken en bezit de volgende eigenschappen:

  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in het beheren van gelijkaardige technologie
  • Je bent gepassioneerd door Linux technologieën
  • Je hebt ervaring met infrastructure-as-code tooling zoals Git en Ansible
  • Ervaring met IBMi, AIX of SAN storage management is een pluspunt
  • Talen : Nederlands en Engels

Als system engineer linux krijg je een competitief salaris met uitgebreid pakket extra-legale voordelen! Verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je komt als system engineer linux terecht in een leuke werksfeer met toffe collega's!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!