Super User

  • Location: MECHELEN
  • Type: Perm
  • Job #18385

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup – al meer dan 70 jaar een wereldleider als HR partner en een erkende pionier in de branche. Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en bedienen we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals. Daarom wenden meer dan 80% van de Fortune Global 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt. Experis specialiseert zich in werving en selectie van ICT profielen. Wij stemmen uw vaardigheden en uw loopbaandoelstellingen af op ’s werelds topbedrijven, om zo je potentieel te ontgrendelen en je toe te laten om een waardevolle carrière op te bouwen.

Als Support Engineer zorg je dat de operationele IT systemen, zowel hardware als software, goed functioneren. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruiker en ondersteunt hen bij de verschillende toepassingen.

Je zorgt voor de inventarisatie van de aanwezige hardware en toezien op het correcte gebruik ervan. Ook sta je als support engineer in voor de periodieke controles van de kritische applicaties en de daaruit voortvloeiende nodige acties uitvoeren. Registratie en evaluatie van de gemelde storingen in de applicaties neem jij voor je rekening. Je biedt samen met de IT Helpdesk oplossingen voor de gemelde storingen en de nodige opvolging hiervan. Testen van nieuwe versies van de applicaties en begeleiding van upgrades, optimalisatie van de applicaties (kritisch bekijken van bestaande workflows, setupwijzigingen, nieuwe functionaliteiten ontwikkelen,…) en implementatie van nieuwe applicaties is ook een deel van je takenpakket als support engineer.

Je verstrekt Informatie aan de gebruikers over de verschillende toepassingen van de gebruikte applicaties. In jouw rol als support engineer bewaak je de procedures en ziet toe op een correct gebruik van de applicaties. Als support engineer stel je gebruikershandleidingen op, geef je trainingen en op verzoek van de gebruiker, toepassingen programmeren of query's aanmaken, rapporten genereren, … .

De Support Engineer is analytisch ingesteld, denkt oplossingsgericht en bezit de volgende vaardigheden:

  • Bachelor in een ICT richting of gelijkwaardig door ervaring.
  • Een eerste ervaring in een support/Service desk rol is een plus.
  • Grondige kennis van Windows, MS Office. Ervaring of kennis van WMD is een plus.
  • Interesse in logistiek (warehousing)
  • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Kennis Frans is een plus

Wij zijn op zoek naar een support engineer die zijn/haar technische vaardigheden wil verder ontwikkelen en de leiding wil nemen in presentaties en planning!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!