Support Analyst

  • Location: ANTWERPEN
  • Type: Perm
  • Job #18133

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup – al meer dan 70 jaar een wereldleider als HR partner en een erkende pionier in de branche. Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en bedienen we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals. Daarom wenden meer dan 80% van de Fortune Global 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt. Experis specialiseert zich in werving en selectie van ICT profielen. Wij stemmen uw vaardigheden en uw loopbaandoelstellingen af op ’s werelds topbedrijven, om zo je potentieel te ontgrendelen en je toe te laten om een waardevolle carrière op te bouwen.

Omwille van onze volle groei zijn wij op zoek naar een Support Analyst om deel uit te maken in de innovatie en in de successen van onze organisatie. Wij zijn op zoek naar een Support Analyst die advanced first line support levert aan eindgebruikers, alsook de collega’s van de support afdeling mee ondersteunt.

Je verleent 1ste lijn ondersteuning aan eindgebruikers bij operationele incidenten met ICT systemen en end-user devices met als doel de individuele eindgebruiker verder te helpen en de continuïteit binnen de organisatie te garanderen. Je beantwoordt klantgericht mondelinge en schriftelijke vragen : je bent begripvol en neemt ownership om tot een oplossing te komen. Je voelt moeiteloos aan wanneer voor problem solving je de collega’s van IT-system Support betrekt .

Je bewaakt de snelheid waarmee je zelf of in samenwerking met je collega’s tot een oplossing komt, zodat je het tevredenheidsgevoel van de gebruiker kan maximaliseren. Je werkt volgens de afgesproken procedures en werkwijzes, en registreert hierbij nauwkeurig de nodige informatie, zodat de status van je interventies vlot kan worden opgevolgd.

Je volgt openstaande tickets goed op, informeert de eindgebruiker regelmatig over de status en komt gemaakt beloftes na. Je ondersteunt de eigen afdelingsprojecten en deze van de business. Dankzij je aandacht voor signalen (klachten en opportuniteiten) van de eindgebruikers, kan je een actieve bijdrage leveren aan veranderingen die zorgen voor zowel de professionalisering als de verhoging van de kwaliteit van de dienstverlening. Spontaan zorg je ervoor dat je technische know-how op peil blijft en vraagt om extra opleiding indien gewenst. Je waakt mee over de spreiding en opbouw van kennis en documentatie over onze omgeving binnen het Helpdesk team. Je zorgt voor alle initiatieven die noodzakelijk zijn om een optimale service aan te bieden.

Profiel

  • Je hebt een IT opleiding afgerond of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt reeds ervaring opgebouwd als helpdesk medewerker, support officer of analyst
  • Je kan terugvallen op een sterke generalistische IT kennis:
    • Je hebt een zeer goede kennis van MS Office, alsook kennis van alle systemen die door eindgebruikers worden gehanteerd
    • Je hebt expertise met Windows server en Windows Client besturingssystemen.
    •  Je hebt noties van, en interesse in de technologieën die op de markt beschikbaar zijn, bijvoorbeeld: Powershell scripting, Active Directory omgevingen, Microsoft Cloud ecosystemen, M365 Azure, VMWare Vsphere, MS Exchange en mail technologieën.
    • Daarnaast is basiskennis van MS SQL databasebeheer en gebruikservaring met SCCM, MEM iPhone / Android Os mooi meegenomen.

 

  • Je bent leergierig en bereid je in te werken in nieuwe technologieën en systemen.
  • Je bent communicatief, teamgericht, hulpvaardig en hanteert een klantgerichte attitude.
  • Je ben gedreven om ook de uitdagendere incidenten en/of problemen op te lossen, en zoekt autonoom naar zoveel mogelijk informatie, maar werkt efficiënt en vraagt tijdig assistentie aan de juiste personen.
  • Je volgt de afgesproken procedures en werkwijzen en je administratie is continu up-to-date.
  • Je kan jezelf perfect uitdrukken in het Nederlands.

Als support analyst kom je terecht bij een innovatieve en toonaangevende speler binnen de verzekeringen. Je krijgt opleiding en een ruime aanbod aan opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een toffe team, informele werksfeer en korte communicatielijnen. Je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!