2nd line support engineer

 • Location: ANTWERPEN
 • Type: Perm
 • Job #18133

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup – een wereldleider, en voor meer dan 70 jaar en een erkende pionier in de branche. Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en gebruiken we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals. Daarom wenden meer dan 80% van de Fortune Global 500 zich tot ons voor de zoektocht naar het nodige professionele talent, dat hen onderscheidt.

Je verleent ondersteuning aan eindgebruikers bij operationele incidenten met ICT systemen en end-user devices met als doel de individuele eindgebruiker verder te helpen en de continuïteit binnen de organisatie te garanderen. Je beantwoordt klantgericht mondelinge en schriftelijke vragen : je bent begripvol en neemt ownership om tot een oplossing te komen. Je voelt moeiteloos aan wanneer voor problem solving je de collega’s van IT-system Support betrekt .

Je volgt openstaande tickets goed op, informeert de eindgebruiker regelmatig over de status en komt gemaakt beloftes na. Je ondersteunt de eigen afdelingsprojecten en deze van de business. Dankzij je aandacht voor signalen (klachten en opportuniteiten) van de eindgebruikers, kan je een actieve bijdrage leveren aan veranderingen die zorgen voor zowel de professionalisering als de verhoging van de kwaliteit van de dienstverlening. Spontaan zorg je ervoor dat je technische know-how op peil blijft en vraagt om extra opleiding indien gewenst. Je waakt mee over de spreiding en opbouw van kennis en documentatie over onze omgeving binnen het Helpdesk team. Je zorgt voor alle initiatieven die noodzakelijk zijn om een optimale service aan te bieden.

De gedreven 2nd line support engineer die we zoeken is leergierig, teamgericht en communicatief met de volgende vaardigheden:

 • Je hebt een IT opleiding achter de rug en hebt reeds ervaring opgebouwd als helpdesk medewerker, support officer of analyst
 • Je kan terugvallen op een sterke generalistische IT kennis:
  • Je hebt een zeer goede kennis van MS Office, alsook kennis van alle systemen die door eindgebruikers worden gehanteerd
  • Je hebt expertise met Windows server en Windows Client besturingssystemen.
  •  Je hebt noties van, en interesse in de technologieën die op de markt beschikbaar zijn, bijvoorbeeld: Powershell scripting, Active Directory omgevingen, Microsoft Cloud ecosystemen, M365 Azure, VMWare Vsphere, MS Exchange en mail technologieën.
  • Daarnaast is basiskennis van MS SQL databasebeheer en gebruikservaring met SCCM, MEM iPhone / Android Os mooi meegenomen.
 • Je kan jezelf perfect uitdrukken in het Nederlands

Als 2nd line support engineer kom je terecht bij een innovatieve en toonaangevende speler binnen de verzekeringen. Je krijgt opleiding en een ruime aanbod aan opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een toffe team, informele werksfeer en korte communicatielijnen. Je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!