Senior Service Desk engineer

  • Location: ANTWERPEN
  • Type: Perm
  • Job #17753

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup – al meer dan 70 jaar een wereldleider als HR partner en een erkende pionier in de branche. Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en bedienen we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals. Daarom wenden meer dan 80% van de Fortune Global 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt. Experis IT specialiseert zich in werving en selectie van ICT profielen.

#servicedeskengineer #support #supportengineer #servicedesk @joboffer #hiring

 

Als senior service desk engineer kom je terecht in een multidisciplinair team in Antwerpen.

In jouw rol als senior service desk engineer sta je op de eerste rij van de komende digitalisatie en automatisatie van de operationele processen en systemen, en je zult deel uitmaken van het opzetten van deze nieuwe technologieën en werkwijze.

Samen met je collega’s monitor je 24/7 alle kritische bedrijfssystemen (servers, netwerk apparatuur, …) en terminals apparatuur (slagbomen, geautomatiseerde loketten, optische camera’s, radio applicaties, toegangssystemen, …). Deze functie houdt flexibiliteit in wat betreft werkuren: shiften (vroege/late/nacht) en structureel weekendwerk.

Je analyseert de gelogde problemen in samenwerking met de IT dispatch en coördineert deze (planning, prioriteit, toewijzing, opvolging). Je lost incidenten op indien mogelijk of je bespreekt ism Level 2 wat de volgende acties zijn. Je escaleert de incidenten naar het L2/L3 support niveau daar waar nodig. Je volgt dit incident proces end-to-end actief op bij L2/L3 om te voorkomen dat de probleem oplossing stilvalt. Je registreert de diverse stappen in het ticket systeem (ServiceNow). Je creëert werkorders, rapporten en statistieken. Je behandelt instroom van incidenten tijdens weekends en nachtshiften, en registreert in ServiceNow. Je geeft op vastgestelde tijdstippen feedback aan operaties (SPOC) omtrent beschikbaarheid en oplostijd. Je volgt op regelmatige tijdstippen een training van één van de technische lead’s (IT & Techniek) of op de terminal door één van de technische mensen.

Als Senior Service Desk engineer spreek je vloeiend Nederlands en bezit je de volgende skills:

  • Bachelor in een IT gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring
  • Ervaring in een vergelijkbare functie
  • Kennis van ITIL, iSeries (aka AS/400), Netwerk, Windows, AIX en Service desk tool)
  • Ervaring met 24/7 productie omgevingen is een pluspunt
  • Ervaring met Service Now is een pluspunt

Als Service Now Engineer kom je terecht in een resultaatgericht team in een uitdagende en bloeiende omgeving met collega’s gericht op expertise, open communicatie en teamwork. We bieden je een aantrekkelijk salarispakket en verschillende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en trainingen.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!