EDI Engineer

  • Location: ANTWERPEN
  • Type: Perm
  • Job #17751

Experis is op zoek naar een EDI (electronic data interchange) engineer voor regio Antwerpen.

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup – al meer dan 70 jaar een wereldleider als HR partner en een erkende pionier in de branche. Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en bedienen we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals. Daarom wenden meer dan 80% van de Fortune Global 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt. Experis IT specialiseert zich in werving en selectie van ICT profielen.

Onze klant heeft enterprise graded oplossingen draaien voor digitalisering om een goede integratie tussen interne applicaties, klanten en partners te garanderen.

Je komt terecht binnen het applications team op de IT afdeling, zij zorgen voor de integratie van diverse applicaties intern en een correcte aansluiting met de applicaties van onze klanten en partners. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen, opzetten en uitbreiden van deze integraties en communicaties. Hierbij rapporteer je aan de teamlead binnen het EDI team.

Als EDI engineer werk je in volgende domeinen nl. projecten, wijzigingen en onderhoud van EDI mappings die door het centrale EDI team worden beheerd en support aan (interne) operationele diensten. Alle codering in je projecten worden uitgevoerd, met naleving van de standaarden en richtlijnen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, performantie en met de correcte monitoring. Je communiceert vlot en rapporteert op een duidelijke, gestructureerde manier.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!