ERP Consultant België en VS

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #17315

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup – al meer dan 70 jaar een wereldleider als HR partner en een erkende pionier in de branche. Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en bedienen we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals. Daarom wenden meer dan 80% van de Fortune Global 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt. Experis IT specialiseert zich in werving en selectie van ICT profielen.

Heb je minimaal een eerste ervaring met het implementeren van een ERP pakket van A tot Z? Je Je hebt een passie voor het analyseren van data en IT processen ? Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving.

Onze Klant is een wereldwijde groep van bedrijven in een specifieke sector met vestigingen in
België, de Verenigde Staten, Mexico, India en China. We helpen hen in de zoektocht naar een ERP Consultant om na een grondige opleiding en inwerking in België als specialist alles verder te implementeren en over te dragen in de vestiging in Amerika.

Jouw verantwoordelijkheden?

● Je leert eerst onze processen, systemen, data en het bijhorende ERP pakket in de breedte en diepte kennen, zodat het geen geheimen meer voor je heeft.
● Dit gaat van implementatie tot analyses, backlog, het testen tot de vrijgave aan alle eindgebruikers.
● Na een grondige opleiding vertrek je naar Amerika waar je je integreert in het IT team en de brug bent tussen België en jouw team ter plaatse.
● Je bent de schakel tussen processen, productie en software en zorgt er voor dat alles op elkaar is afgestemd.
● Je bent aanwezig op de werkvloer, in de productie of eender welke afdeling, om er voor te zorgen dat de data op correcte manier verwerkt wordt.
● Je zal de verschillende teams coachen en opleiden in het gebruik van de software
● Je denkt mee over verbeteringen aan interne processen, werkt aan systeemaanpassingen of verwerkt issues in het databeheer.

Wie ben jij?

● Je hebt ervaring op vlak van software/ERP implementaties
● Kennis van Power BI is een plus
● Je spreekt en schrijft vloeiend Engels én Nederlands
● Je hebt zowel sterke communicatieve vaardigheden als people management skills;
● Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen;
● Je bent flexibel en staat open voor een buitenlandse ervaring;
● Je bent resultaatgericht, werkt zelfstanding en neemt initiatief;
 

Wat kan je verwachten?

Je wordt ambassadeur in een boeiende internationale bedrijvengroep. Je wordt verantwoordelijk over analytische en functionele ontwikkelingen wat je veel afwisseling en uitdagingen geeft.
Je hebt de kans om op lange termijn een buitenlandse tewerkstelling aan te gaan. Je wordt daarin maximaal op alle vlakken ondersteund door de werkgever. Yes you can!

Solliciteer via de website, of stuur je cv of vragen naar elfi.claessens(@)experis.be en dan neem ik spoedig contact met je op om verder af te stemmen.

Veel succes en tot binnenkort!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!