Business Consultant

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #17080

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) job?
Niet zomaar een, maar een inclusieve werkplek waar de focus ligt op samenwerken, leren, innoveren en risico’s nemen? Waar je volop jezelf kan zijn en je professioneel verder kan ontplooien? Lees dan zeker verder!

Wegens groeiambities zijn we bij Experis op zoek naar een Business Consultant voor ons kantoor in Gent/Drongen. “Ja, allemaal mooi, maar wat houdt dat in?”, hoor ik je denken. In a nutshell:
–     De trusted advisor zijn van je klanten, nl. bedrijven die op zoek zijn naar het geschikte IT profiel om hun business vooruit te stuwen;
–     Jouw eigen klantenportefeuille uitbouwen en managen;
–     Contracten onderhandelen, job intakes en aantrekkelijke vacatures schrijven;
–     De beste talenten interviewen en voorstellen aan de klant;
–     Je netwerk in een bepaalde specialisatie verder uitbouwen en je kennis up-to-date houden;
–     Een coachende rol opnemen en kandidaten assisteren doorheen het sollicitatieproces;
–     …

Wie ben jij?
Je hebt een bachelor- of masterdiploma, commerciële drive en vooral een ondernemend karakter. Je haalt voldoening uit resultaatgericht én met mensen werken, en schuwt geen deadlines noch targets. Idealiter heb je reeds een eerste ervaring in recruitment en/of sales.
Bovenal heb je interesse in of affiniteit met IT, en sterke communicatieve (schriftelijke en mondelinge) vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Super!

What's in it for you?
De Experis familie, deel van de ManpowerGroup (met als sterke waarden People, Knowledge & Innovation), verwelkomt je met open armen. Je komt terecht in een team waar naast kennis en succes ook een grote dosis FUN wordt gedeeld. Je wordt beloond met een aantrekkelijk salaris, een uitgebreid pakket extralegale voordelen (waaronder een wagen en tankkaart) en een bonussysteem aangevuld met meerdere incentives.

Interesse? Met plezier licht ik je ook mijn persoonlijke ervaringen toe. Ik ben bereikbaar via amina.neyt@experis.be en op het nummer 0477/13.49.17.

Looking forward to meeting you! 😊

#hiring #job #business #innovation #vacatures #salesjob #IT #greatplacetowork #recruitmentcareers 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!