Data Management Consultant (Finance)

  • Location: Brussels
  • Type: Perm
  • Job #17072

Introductie

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup – al meer dan 70 jaar een wereldleider als HR partner en een erkende pionier in de branche. Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en bedienen we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals. Daarom wenden meer dan 80% van de Fortune Global 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt. Experis specialiseert zich in werving en selectie van ICT profielen. Wij stemmen uw vaardigheden en uw loopbaandoelstellingen af op ’s werelds topbedrijven, om zo je potentieel te ontgrendelen en je toe te laten om een waardevolle carrière op te bouwen.

 

Jij Hebt:

–  Ervaring met: SQL, ETL, BI tools, reporting
– werkervaring in datamanagement (beter indien gewerkt is met relevante regelgeving zoals GDPR, etc.)
– Begrip van data management concepten zoals Data Governance, Data Lineage, Data Modellen, Data Kwaliteit, Control Frameworks, Data Architectuur, Data Analyse, BI, Data Warehousing, etc. Het is een pluspunt als je deze methodologieën reeds hebt toegepast in projecten.
– Analytische vaardigheden: in staat om diep in de eisen en brongegevens van de klant te gaan om met goede oplossingen te komen.
– Presentatievaardigheden: in staat om oplossingen te documenteren en te presenteren aan klanten, ontwikkelteams, support handover, …

 

Jij Bent:

– een vlotte communicator in het Engels en ook minstens één lokale taal (Frans of Nederlands)
– in het bezit van sterke menselijke vaardigheden: goede schriftelijke en mondelinge communicatie, probleemoplossende instelling, in staat om zelfstandig te werken, dynamisch, enz.
– zelfverzekerd en niet bang voor een nieuwe uitdaging

 

Het Aanbod

Een dynamische omgeving met gelijkgestemde professionals en uitdagende projecten voor grote klanten in binnen- en buitenland. Dat is wat je kunt verwachten als je bij ons aan de slag gaat.

We werken graag samen om tot goede resultaten te komen, maar vinden een prettige werksfeer minstens zo belangrijk. We delen regelmatig kennis met elkaar en gaan regelmatig op vrijdagmiddag gezellig bijpraten.

– Per direct een vast contract met een passend salaris
– Een auto van de zaak en tankkaart
– Een onkostenvergoeding en een maaltijdvergoeding
– 32 vakantiedagen
– Een premievrij pensioen en hospitalisatieverzekering
– Een laptop, simkaart en connectiviteitsvergoeding. Zo kun je van overal werken.

Interesse? Solliciteer dan nu! Verwacht een antwoord indien je in aanmerking komt. 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!