Java Engineer

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #14056

Medior/Senior Java Engineer

Vast contract – regio Gent

 

Onze partner is een kleine onderneming die een cloud platform ontwikkelt voor een specifieke, duurzame business. Ben jij een Java Developer met een grondige ervaring en je kijkt uit naar bvb. een functie dichter bij huis mét maatschappelijke waarde, blijf dan zeker verder lezen.

 

Jouw verantwoordelijkheden

Als Java Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van code voor het platform. Je koppelt en integreert front- en backoffice toepassingen en maakt gebruik van AWS. Naast development ga je ook analytisch te werk en denk je mee over welke optimalisaties kunnen worden doorgevoerd.

Je maakt deel uit van een scrum team en denkt dan ook als een teamplayer in plaats van individueel. Je durft ook buiten de lijnen van je eigen takenpakket te denken en hebt zin voor verantwoordelijkheid.

 

Jouw profiel

Om je takenpakket te verwezenlijken, kijken we idealiter uit naar volgend profiel:
– grondige professionele ervaring in een Java omgeving
– hogere opleiding
– conceptueel en analytisch sterk
– kennis van frameworks Spring (boot), Maven, Hibernate, Mockito
– idealiter ook kennis van relationele databases, web services, AWS, HTML, Javascript, Atlassian Suite, Jenkins,..
– bereidheid om nieuwe zaken aan te pakken en bij te leren

 

Aanbod

Voor je inzet en motivatie wordt je beloond met een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen (elektrische fiets, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, fietsvergoeding, thuiswerkvergoeding, laptop). Je komt terecht in een fijne werkomgeving, in een aangenaam team van collega’s. Je zal vanuit het kantoor in Gent werken (vlot bereikbaar met het openbaar vervoer) en krijgt de nodige flexibiliteit in kader van work-life balance.

 

Klinkt goed? Neem dan contact op voor 30/04. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om persoonlijk kennis te maken en verder af te stemmen

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!