Applicatiebeheerder ERP

  • Locatie: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Vacature #20625

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

Als Applicatiebeheerder ERP ben jij een belangrijke waarde binnen ons hecht, betrokken en dynamisch IT team van 8 collega's. Je rapporteert aan de IT Supervisor en IT Manager en bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van onze bedrijfskritische applicaties.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van verbeteringen binnen de applicaties en het maken van efficiënte koppelingen tussen verschillende applicaties. Je ondersteunt en adviseert interne klanten bij het gebruik van verschillende systemen en zorgt voor de opleiding van key users en opvolging daarvan. Daarnaast test, documenteer en implementeer je nieuwe software. Je wil op sporadische basis ook systeembeheertaken op jou nemen. Heb je ervaring met systemen binnen ‘Warehouse Management’ of ‘Transportmanagement’ is het zeker een meerwaarde in jouw rol als applicatiebeheerder ERP.

Als applicatiebeheerder ERP bezit je de volgende vaardigheden:

  • Ervaring met een ERP systeem (bvb. Infor ERP LN, SAP,… )
  • Ervaring met SQL databases (inclusief het kunnen schrijven van query’s)
  • Ervaring met CRM (bijvoorbeeld Salesforce, Dynamics)
  • Ervaring met Content Management Systemen (bvb. Magento )
  • Ervaring met O365 applicaties

Zij bieden jou als applicatiebeheerder ERP een boeiende job in een snelgroeiend bedrijf met internationale ambities en een hecht familiegevoel. Je komt terecht in een aangenaam team en krijgt de nodige ruimte om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. We hanteren een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring en bieden tal van extralegale voordelen en flexibele werkuren. Hier combineren ze professionaliteit met een vriendschappelijke sfeer en gaan we ze voor plezier en drive!

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!