BI Analist

  • Locatie: ANTWERPEN
  • Type: Perm
  • Vacature #19039

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup – al meer dan 70 jaar een wereldleider als HR partneken wer en een erkende pionier in de branche. Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en bedienen we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals. Daarom wenden meer dan 80% van de Fortune Global 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt. Experis IT specialiseert zich in werving en selectie van ICT profielen.

Samen met de klant zoek ik met hen naar een BI Analist.

Als BI Analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, opvolgen en onderhouden van de BI en data services. Je coördineert en assisteert bij de analyse en de ontwikkeling van datawarehouses, historische en operationele rapporten, KPI dashboards, … Je werkt mee aan data migratie en aan data governance projecten.

Als BI analist begrijp en koppel je bedrijfsprocessen en vertaal je deze naar ondersteunende datamodellen.
Je bent in staat om business informatiebehoeften te vertalen naar de state of the art BI en data oplossingen.
Je treedt op als BI solution architect waarbij je de data engineers voorziet van de requirements om nieuwe oplossingen te ontwikkelen in het datawarehouse.
Je bent verantwoordelijk voor de governance van het PowerBI platform 
Je blijft op de hoogte van BI- en datatechnologieën om te zien welke kunnen bijdragen aan de algemene BI- en datastrategie.
Je coacht users in het begrijpen van het data platform, het volgen van de regels en richtlijnen en het gebruik van de self-service tools (zoals PowerBI).

Je beschikt over een diploma computer sciences (of gelijkwaardig door werkervaring)
Je bent gecertificeerd in of gelijkwaardig door ervaring met Microsoft BI toolings (SSRS, Power BI, Azure SQL/Synapse, MSSQL)
Ervaring als business/data analist is een pluspunt
Ervaring in de logistieke sector is een pluspunt
Je hebt een uitstekende kennis van Nederlands en Engels

 

Solliciteer via de website, of stuur je cv of vragen naar elfi.claessens(@)experis.be en dan neem ik spoedig contact met je op om verder af te stemmen.

Veel succes en tot binnenkort!

 

 

 

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!